AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GILLETTE Mach3 Turbo - Star Wars dizajn kazeta

Zobraziť katalóg
GILLETTE Mach3 Turbo - Star Wars dizajn kazeta
4,5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Holiaci strojček + Náhradné hlavice 2 ks + Extra comfort gél na holenie 75 ml
Kód:  VBAL0179 Produktové číslo:  7702018423880 Stránky výrobcu
GILLETTE Mach3 Turbo - Star Wars dizajn kazeta Predaj skončil

GILLETTE Mach3 Turbo - Star Wars dizajn kazeta

Darčeková kazeta pre mužov od popredného výrobcu Gillette poteší každého priaznivca hviezdnej série Star Wars. Kozmetická sada v ojedinelom prevedení Hviezdnych vojen je dôkazom, že aj holenie môže byť zábavné a štýlové. Balenie obsahuje holiaci strojček Mach3 Turbo v jedinečnom dizajne, dve náhradné hlavice a špeciálny gél na holenie Extra Comfort. Rozlúčte sa raz pre vždy s jednorazovými žiletkami!

kľúčové vlastnosti

  • Strojček s extrémne ostrými čepeľami aj pre opakované holenie
  • Zvlhčujúci pásik hydratuje a zaisťuje dobrú kĺzavosť
  • Obsahuje flexibilný chránič s mikrolamely
  • Výmenné hlavice súčasťou balenia
  • Precízne oholí aj ťažko dostupné miesta
  • Gél s hydratačným komplexom pre šetrné oholenie

Neskutočne rýchle oholenie s tromi čepieľkami

Unikátny strojček Mach 3 Turbo vyniká troma extra ostrými a perfektne odpruženými brity pre precízne oholenie. Skvele si poradí aj v ťažko prístupných oblastiach tváre a krku. Každý brit vyniká komfortnom ostrím DLC aj pre opakované holenie bez podráždenia pokožky. Užite si pohodlné oholenie aj proti smeru rastu fúzov. Samozrejmosťou je špeciálny zvlhčený prúžok pre ľahšie sklz a šetrnejšie oholenie bez bolesti. Poteší vás ergonomicky tvarovaná rukoväť pre ľahkú manipuláciu a dva výmenné nástavce.

Upokojenie, hydratácia a osvieženie pleti

Sada obsahuje aj originálne Mach3 Turbo gél na holenie s objemom 75 ml s komplexom Complete Defense, ktorý zabraňuje podráždeniu pokožky efektívnejšie než bežné peny na holenie. Extra Comfort gél vytvorí na pokožke hustú penu pre dokonalú hydratáciu a upokojenie pleti. Jedinečné zloženie zaisťuje perfektný sklz strojčeka a zároveň ju osviežuje a príjemne ochladí. Teraz sa môžete aj po holení cítiť sviežo a príjemne.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GILLETTE Mach3 Turbo - Star Wars dizajn kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Mach3 Turbo - Star Wars design kazeta.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií