Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GRAND BELGIUM Belgické pralinky Bag and Box 350 g

Zobraziť katalóg
GRAND BELGIUM Belgické pralinky Bag and Box 350 g
Bonboniéra - 3,32 €/ks
Kód:  VBAL814 Produktové číslo:  5412397008852
GRAND BELGIUM Belgické pralinky Bag and Box 350 g Predaj skončil

GRAND BELGIUM Belgické pralinky Bag and Box 350 g

Bonboniéra GRAND BELGIUM Belgické pralinky Bag and Box v elegantnej darčekovej taške so zlatým uchom urobí radosť všetkým milovníkom kvalitnej čokolády. V zlatej zabalenej škatuľke s bielou stuhou nájdete výber prvotriednych belgických čokoládových praliniek. Vyberať si môžete z praliniek s rôznymi príchuťami a tvarmi. Pravá belgická čokoláda sa vyznačuje tradičnou ručnou výrobou s použitím starostlivo vybraných ingrediencií najvyššej kvality. Vyniká jedinečnou nezameniteľnou chuťou, ktorá sa vám rozplynie na jazyku a pripraví vám nezabudnuteľný zážitok. Potešte svojich blízkych a venujte im sladké prekvapenie v podobe belgických čokoládových praliniek v štýlovej darčekovej taške.

Kľúčové vlastnosti bonboniéry GRAND BELGIUM Belgické pralinky Bag and Box v darčekovej taške

  • Bonboniéra GRAND BELGIUM Belgické pralinky Bag and Box v elegantnej darčekovej taške
  • Obsahuje výber kvalitných belgických čokoládových praliniek
  • Plnené čokoládové pralinky majú rôzne príchute a tvary
  • Pravá belgická čokoláda vyniká jedinečnou lahodnou chuťou
  • Bonboniéra je zabalená do zlatého papiera s bielou stuhou
  • Nádherný darček pre milovníkov prvotriednej čokolády

Zloženie:
Cukor, kakaová hmota, rastlinné tuky (palmový, slnečnicový, repkový, palmových jadier), kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, maslový olej (z mlieka), lieskové oriešky, sorbitol tekutý, laktóza (z mlieka), zvlhčovadlo (glycerol), glukózový sirup, sušené odstredené mlieko, odstredený kakaový prášok, plnotučné mlieko, voda, kokos, srvátkový prášok (z mlieka), pálený cukor, glukózo-fruktózový sirup, pšeničná múka, emulgátor: sójový lecitín, mono a diglyceridy mastných kyselín, slnečnicový lecitín, prírodná aróma, káva, kakaová drvina, vanilkový extrakt, škorica, kandysový cukor, mliečny tuk, trstinový cukor, soľ, koriander, okysľovač (kyselina citrónová), mliečna bielkovina, kypriaci prostriedok (hydrogénuhličitan sodný), sójová múka, sirup z invertného cukru, antioxidant (tokoferol), sladový výťažok (jačmeň), nové korenie, muškátový oriešok


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň.Jaká doba použitelnosti?

Diskusia a poradňa k GRAND BELGIUM Belgické pralinky Bag and Box 350 g
Príslušenstvo pre GRAND BELGIUM Belgické pralinky Bag and Box 350 g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GRAND BELGIUM Belgické pralinky Bag and Box 350 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GRAND BELGIUM belga praliné Bag and Box 350 g.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií