AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

Hami Prvá lyžička Kaša ryžová s banánom 4× 180 g

Zobraziť katalóg
Hami Prvá lyžička Kaša ryžová s banánom 4× 180 g
5 1 hodnotení
Nemliečna kaša ryžová, vhodná pre deti od 4 mesiacov, bez konzervantov a umelých farbív, bez lepku, pridané vitamíny a minerály, bez pridaného cukru a bez prídavku soli - 2,46 €/ks - Od 10,26 €/1 kg
Kód:  BABY10439 Produktové číslo:  8590340130861

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hami Prvá lyžička Kaša ryžová s banánom 4× 180 g Predaj skončil

Hami Prvá lyžička Kaša ryžová s banánom 4× 180 g

Uspokojte hladné bruško vášho malého jedáka s lahodnou kašou od Hami. Túto nemliečnu ryžovú kašu plnú vitamínov a minerálov si zamiluje každé dieťatko. Kaša Hami s banánmi neobsahuje lepok ani kravské mlieko, takže je ideálna pre deti s prejavmi alergií či intoleranciou. Kaša Hami Prvá lyžička je skvelou voľbou pre prirodzený prechod z tekutej stravy pre deti od ukončeného 4. mesiaca. Pripraviť ju môžete z materského, dojčenského alebo HA mlieka (s čiastočne hydrolyzovanej bielkoviny). V ryžovej kaši s banánom nenarazíte na konzervanty ani umelé farbivá. Naopak receptúra kaše zahŕňa dôležitý vitamín D a vápnik pre správny vývoj a rast kostí. Po veľmi chutnej večeri s nemliečnou ryžovou kašou Hami bude vaše dieťatko spokojne a pokojne spinkať.

Kľúčové vlastnosti nemliečnej kaše Hami Prvá lyžička ryžová s banánmi, 4× 180 g

  • Nemliečna ryžová kaša plná vitamínov a minerálov
  • Kaša Hami s banánmi neobsahuje lepok ani kravské mlieko
  • Kaša je ideálna pre deti s prejavmi alergií alebo intoleranciou
  • Nemliečna kaša je vhodná pre deti od ukončeného 4. mesiaca
  • Kašu Prvá lyžička môžete pripraviť z materského, dojčenského alebo HA mlieka
  • Kaša Hami obsahuje vápnik a vitamín D pre správny rast kostí
  • V ryžovej kaši s banánom nenarazíte na konzervanty ani umelé farbivá

Zloženie:
Ryžová múka (87,2 %), cukor, sušený banánový prášok (3,9 %), maltodextrín, minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, síran zinočnatý), zmes vitamínov (kyselina L-askorbová (vitamín C), D- alfa-tokoferol (vitamín E), niacín, retinylacetát (vitamín A), cholekalciferol (vitamín D), D-panthotenát vápenatý (vitamín B5), pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6), tiaminmononitrár (vitamín B1), D-biotín, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), prírodná banánová aróma

Príprava:
Do taniera alebo misky nalejte 150 ml dojčenského mlieka, ktoré obvykle podávate dieťaťu, s teplotou 40 °C. Za stáleho miešania pridajte postupne 4 polievkové lyžice kaše Hami. Hustotu kaše si môžete upraviť podľa potreby pridaním mlieka či kaše. Dôkladne premiešajte a nechajte chvíľu stáť. Kašu podávajte malou plastovou lyžičkou a pripravujte ju vždy čerstvú.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
720 g Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Zloženie
Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, Pridané vitamíny a minerály, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli Hotovo!
Odporúčaný vek od
4 mesiacov Hotovo!
Druh kaše
Ryžová Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
720 g Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!

Zloženie

Zloženie
Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, Pridané vitamíny a minerály, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
4 mesiacov Hotovo!

Druh kaše

Druh kaše
Ryžová Hotovo!

Typ kaše

Typ
Nemliečna kaša Hotovo!

Príchuť

Príchuť
Banánová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hami Prvá lyžička Kaša ryžová s banánom 4× 180 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hami První lžička Kaše rýžová s banány 4× 180 g.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií