Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál MPLA310401 - SK

HERBADENT bylinný gél na ďasná 25 g

Zobraziť katalóg
HERBADENT bylinný gél na ďasná 25 g
5 1 hodnotení
Gél na ďasná – upokojuje ďasná, stará sa o citlivé zuby, vhodný pri výskyte zápalových prejavov a začínajúcej paradentóze, vhodný aj pre tehotné ženy a deti
Kód:  ZUB555 Produktové číslo:  8594021370706 Stránky výrobcu

HERBADENT bylinný gél na ďasná 25 g

Bylinný gél na ďasná HERBADENT s obsahom 25 g je špeciálne navrhnutý pre starostlivosť o ďasná, citlivé zuby a sliznicu ústnej dutiny. Výborne pomáha pri výskyte zápalových prejavov, aftách a začínajúcej paradentóze, ako je krvácanie, ktoré je jedným z prvých príznakov zápalu ďasien. Pri neliečenom zápale ďasien môže dôjsť aj k strate zubov. Gél môžete použiť aj pri liečbe otlakov od snímateľných zubných náhrad či strojčeka. Predstavuje tiež ideálny doplnok preventívnej starostlivosti o zdravie vašich úst.

Kľúčové vlastnosti bylinného gélu na ďasná HERBADENT

  • Bylinný gél na ďasná HERBADENT
  • Stará sa o ďasná, citlivé zuby a sliznicu ústnej dutiny
  • Je vhodný pri výskyte zápalových prejavov a začínajúcej paradentóze
  • Možno ho použiť pri liečbe otlakov od zubných náhrad či strojčekov
  • Unikátne zloženie extraktov a silíc zo siedmich liečivých bylín
  • Gél je vhodný pre tehotné ženy a deti

Jedinečné zloženie zo 7 liečivých bylín

Prednosťou bylinného gélu na ďasná HERBADENT je klinicky overená kombinácia siedmich liečivých rastlín. Táto unikátna tradičná receptúra vyniká antibakteriálnymi účinkami, ktoré chránia celé ústa hojivou silou prírody. Vďaka svojmu zloženiu bez chemických farbív je gél vhodný aj pre tehotné ženy a deti. Starajte sa o svoj chrup a udržujte si zdravie vašich ďasien, aby bol váš úsmev stále žiarivý.

Aktívne látky:
Unikátna kombinácia zmesi extraktov a silíc zo siedmich liečivých bylín, a to extraktu repíka, harmančeka, šalvie a nátržníka a silíc mäty, klinčeka a fenikla, viazané v gélovej forme.

Použitie:
Bylinný gél HERBADENT používajte každý večer po vyčistení zubov. Aplikujte ho rovnomerne na ďasná pomocou mäkkej alebo medzizubnej kefky. Potom už ústa nevyplachujte. Gél nie je náhradou bežnej zubnej pasty.

Zloženie:
Aqua Purificata, Herbadent Herbal Extract (Alcohol Denat., Salicylic Acid, Agrimonia Eupatoria Ext., Chamomilla Recutita Ext., Salvia Officinalis Ext., Potentilla erecta Ext.), Glycerin, PEG-32, Hydroxyethylcellulose, Mentha Piperita Oil, Eugenia Caryophyllus Oil., Foeniculum vulgare Oil, Metylparaben, Propylparaben


Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty
Pre citlivé zuby Hotovo!
Vlastnosti
Proti paradentóze, Ochrana ďasien, Pre tehotné Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Pre citlivé zuby Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Proti paradentóze, Ochrana ďasien, Pre tehotné Hotovo!
Produktové línie: HERBADENT balíček 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HERBADENT bylinný gél na ďasná 25 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HERBADENT Parodontol bylinný gel na dásně 25 g . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HERBADENT gyógynövényes fogínygél 25 g.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií