AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

HOBOT 198

Zobraziť katalóg
HOBOT 198
4,0 9 hodnotení
Robotický čistič okien – na okná s vylepšeným čistiacim účinkom a možnosťou ovládania pomocou inteligentného mobilného telefónu, systém Single-side, vstavaná záložná UPS batéria chráni robota proti pádu pri výpadku elektrickej energie, vybavený GYRO senzorom, navigačným systémom s AI-Techonology 2.1 a novou funkciou dvojitého čistiaceho cyklu
Kód:  HOBRUK01 Produktové číslo:  HB198 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOBOT 198

HOBOT 198
 

AI-Techonology 2.1

HOBOT 198
 

iOS a Android

HOBOT 198
 

Záložná batéria

HOBOT 198
 

Powerful Torque


HOBOT 198
 

Neoceniteľný pomocník vo vašej domácnosti

Iste tiež poznáte ten nepríjemný pocit, keď musíte umývať okná, zrkadlá alebo iné sklenené povrchy vo vašom dome či byte. Náročná práca trvajúca hodiny bez jediného slova uznania. Tejto hororovej scéne je však koniec! Prinášame vám malého pomocníka, ktorý elegantne vyrieši nepríjemnú povinnosť za vás. Iste oceníte fakt, že zatiaľ čo Hobot 198 pracuje, vy si môžete užívať šálku dobrej kávy v pohodlí vašej pohovky.


Hobot 198 je úplne samostatný

Robot Hobot 198 je vybavený jedinečným GYRO senzorom, ktorý zaisťuje jeho absolútnu samostatnosť pri práci. Vylepšený navigačný systém Al-Technology 2.1 kontroluje pohyb zariadenia po oknách, zrkadlách, obkladoch alebo zdvojených oknách tak, aby Hobot 198 zvládol všetok pohyb bez pomoci, funguje vlastne ako taký autopilot. Automaticky rozpozná veľkosť čistenej plochy, ktorá môže byť široká až 6 metrov. Minimálna čistená plocha je 35 × 35 cm. Ak nebudete potrebovať umyť celé okno, môžete vziať zariadenie do svojich rúk a pomocou ovládača ho nasmerovať kam práve potrebujete. V prípade výpadku elektrickej energie robot zostane v prevádzke vďaka záložnej UPS batérii.

HOBOT 198
 

HOBOT 198
 

Dokonalá čistota bez námahy

Stlačením jediného tlačidla uvediete Hobota 198 do aktívneho režimu a potom si už len užívate, ako sa mdlý povrch začína lesknúť. Hobot 198 ľahko kĺže po povrchu čistenej plochy a bez zanechania jedinej šmuhy ho pomocou utierky z mikrovlákna čistí. Utierky sa dajú ľahko vyprať a znovu použiť, čo šetrí naše životné prostredie. Tento systém účinne zachytáva prach a ďalšie nečistoty a poradí si aj s povrchom v zákutiach okien. Technológia Single-Side-Cleaning zaisťuje čistenie skiel akejkoľvek hrúbky a rôznych druhov povrchov.


Pohodlné ovládanie smartfónom

To, čo nezvládne klasické diaľkové ovládanie, ktoré je samozrejme súčasťou balenia, je u Hobota 198 riešené ovládaním za pomoci inteligentného telefónu. Môžete si v pokoji relaxovať a pritom ovládať robotove pohyby do všetkých smerov. Aplikácia je dostupná pre iOS aj Android a komunikuje cez rozhranie bluetooth.

HOBOT 198
 

HOBOT 198
 

Kľúčové vlastnosti robota Hobot 198

  • Samostatný robot čistič
  • Autopilot s vylepšeným navigačným systémom
  • Môže byť využitý aj v režime priameho ovládania
  • Funkcia dvojitého čistiaceho cyklu
  • Ovládanie pomocou inteligentného telefónu
  • UPS batérie zaisťujú chod aj bez prívodu energie
  • Šetrné utierky z mikrovlákna
  • Čistenie mnohých typov plôch

Obsah balenia

  • 12× náhradná utierka z mikrovlákna
  • 2× náhradný čistiaci krúžok
  • Bezpečnostné lano
  • Adaptér s napájacím káblom
  • Predlžovací kábel DC (4 m)
  • Diaľkové ovládanie
  • Návod
 

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania
Aku, S káblom Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
66 dB(A) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdravim, potreboval bych prodluzovaci kabel adapter->robot, bohuzel kablik vypadava protoze adapter je priliz tezky a konektor to neudrzi

Dobrý den, jaký je obsah balení u hobot 198 a hobot 188? Děkuji

Nemůžu najít náhradní utěrky z mikrovlákna na Hobot 198, prosím poraďte. Chtěla bych si tento robotický čistič zakoupit a k tomu náhradní utěrky. Předem děkuji.

Jsou i takové které v rámci magnetu, dělají obě strany naráz, ty hledám, viděl jsem to dříve, ale teď to nelze nalézt. Něco podobného se dělá na akvárka. Kočica

Diskusia a poradňa k HOBOT 198
Príslušenstvo pre HOBOT 198 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOBOT 198.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií