AD homeoffice AD homeoffice

INVISIBOBBLE Original True Black Set

Zobraziť katalóg
INVISIBOBBLE Original True Black Set
4,8 87 hodnotení
Gumičky –obsahuje 3ks gumičiek čiernej farby
Variant
Kód:  KSPO242 Produktové číslo:  4260285370656
INVISIBOBBLE Original True Black Set Predaj skončil

INVISIBOBBLE Original True Black Set

Súprava gumičiek True Black obsahuje tri kusy čiernych gumičiek do vlasov. Gumičky majú špecifický krútený tvar, ktorý nezanecháva vo vlasoch žiadnu stopu a je k nim veľmi šetrný. Vytvára na vlasy minimálny tlak, ale napriek tomu ich drží pevne pohromade. Sú preto vhodné pre všetky príležitosti a nemusíte sa obávať nosenia gumičky vo vlasoch celý deň. Ich nosenie je príjemné, gumičky neťahajú, netlačia a obľúbia si ich aj vaše deti. Gumičky tiež môžete nosiť na ruke ako štýlový náramok. Doprajte si originálne gumičky do vlasov, ktoré sú pohodlné a šetria vaše vlasy!

Vlastnosti gumičiek

  • Nezanechávajú vo vlasoch žiadnu stopu
  • Ich nosenie je šetrné
  • Držia vlasy pevne pohromade
  • Neťahajú a netlačia
  • Sú šetrné k vlasom
  • Môžete ich nosiť aj ako náramok

Dlhodobé nosenie gumičiek vo vlasoch často spôsobuje dievčatám aj ženám bolesti hlavy. Namáhajú vlasovú pokožku, spôsobujú svrbenie, ťahanie a často aj vytrhávanie vlasov. Gumičky majú špeciálny tvar, ktorý im umožňuje držať vlasy bez prílišného zovretia a namáhania. Po rozpustení  vlasov gumičky nezanechávajú žiadne stopy. Vlasové gumičky Invisibobble nemajú žiadny spoj, sú zospájkované a ich spoj je dokonale hladký a neviditeľný. Gumičky sa hodia pre všetky typy vlasov, skvele poslúža deťom, dievčatám a ženám s dlhými alebo polodlhými vlasmi, či už sú hladké, kučeravé, husté alebo jemné. Gumičky Invisibobble sú skvelou voľbou pre ženy, mužov i deti, ktorí zväzujú svoje vlasy do drdolov, vrkočov alebo copov. Buďte k svojim vlasom ohľaduplní a kúpte si pohodlné gumičky!
 

Počet gumičiek v súprave:
3

Farba:
čierna

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INVISIBOBBLE Original True Black Set
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INVISIBOBBLE Original True Black Set.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií