AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

JAR Lemon (36 ks)

Zobraziť katalóg
JAR Lemon (36 ks)
4,0 1 hodnotení
Tablety do umývačky - 0,19 €/tableta
Kód:  MYC047 Produktové číslo:  4015400994770 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JAR Lemon (36 ks)

Objavte kapsuly do automatickej umývačky riadu Jar

Kapsule do umývačky riadu Jar All In One kombinujú tekutú a práškovú formu prípravku na umývanie riadu v jednej kapsuli a dokážu odstrániť aj tie najodolnejšie nečistoty - dokonca aj mastnotu, ktorá na riade zasychala až 24 hodín. Ultra rozpustný obal kapsle sa rozpúšťa rýchlejšie ako pevné kompaktné kapsuly, takže aktívne zložky začínajú okamžite pôsobiť a zaisťujú žiarivé a účinné výsledky.

Vyskúšajte kapsule do automatickej umývačky riadu Jar Platinum, ktoré sú ešte efektívnejšie.

S kapsulami do automatickej umývačky riadu Jar Platinum All in One spoznáte najlepšie čistiace účinky Jari. Kapsule Jar Platinum obsahujú tri unikátne tekuté zložky, ktoré narúšajú a odstraňujú zasušené jedlo a nečistoty a vaše riady - aj umývačka riadu - zanechajú žiarivo čisté.


Off
Nepřekonatelné účinky při odstraňování odolných zbytků jídla
 

Pokrokové odstraňovanie odolných nečistôt

Kapsule do automatickej umývačky riadu Jar Lemon All in One obsahujú tekuté odmasťovacie látky, ktoré odstraňujú aj odolné nečistoty. Sú také účinné, že dokážu odstrániť aj 24-hodinovú zaschnutú mastnotu a odolné nečistoty.

Off
Zanechajú nádherný lesk
 

Zanechajú nádherný lesk

Kapsle do automatickej umývačky riadu Jar Lemon All in One odstraňujú mastnotu a nečistoty a zaisťujú, aby bol váš riad po každom umývacom cykle žiarivo čisté.

Off
Skvelé pre krátke umývacie cykly
 

Skvelé pre krátke umývacie cykly

Kapsule do automatickej umývačky riadu Jar Lemon All in One sa rozpúšťajú rýchlejšie ako kompaktné pevné kapsule, takže pôsobia dlhšie, aj pri krátkych umývacích cykloch.

Rada kapsúl do automatickej umývačky riadu Jar

Tipy na efektívne umývanie

Ako sa kapsuly Jar Platinum líšia od iných výrobkov Jar?
Kapsule do automatickej umývačky Jar Platinum All in One sú prémiovým výrobkom pre zákazníkov, ktorí majú mimoriadne vysoké požiadavky na čistotu, najmä pri odstraňovaní zaschnutého jedla a pri prevencii usadzovania mastnoty v umývačke riadu. Jar Platinum obsahuje tekuté povrchovo aktívne látky, ktoré sú tak účinné, že odstraňujú aj skrytú mastnotu z umývačky riadu. Medzi prostriedkami Jar sú to vďaka celkovo vynikajúcim čistiacim účinkom a výslednému lesku riadu najúčinnejšie kapsule do automatickej umývačky riadu.

Prečo sú kapsule Jar Platinum tak účinné?
Kapsule do automatickej umývačky riadu Jar v Platinum All in One predstavujú unikátnu kombináciu prášku a tekutiny. Práškový základ kapsúl obsahuje jedinečný enzým a bieliaci systém, ktorý zlepšuje čistiace účinky. Tekutá zložka obsahuje superúčinné povrchovo aktívne látky, ktoré sa tiež používajú na čistenie umývačiek riadu. Horná časť kapsule Jar je tekutá preto, že povrchovo aktívne látky sú najúčinnejšie v tekutej forme. Kapsule do automatickej umývačky riadu Jar Platinum All in One sú jediným prostriedkom na umývanie riadu, ktoré zaisťujú trojitý účinok tekutých zložiek - v porovnaní s pevnými kapsulami obsahujú viac odmasťujúcích látok.

Ako to, že sa kapsule Jar Platinum All in One rozpúšťajú rýchlejšie ako iné?
Rýchlejšie rozpúšťanie znamená rýchlejšie umývanie. Spotrebitelia nemajú radi, keď otvoria umývačku riadu po umývacom cykle a nájdu čiastočne rozpustenú kapsulu. Nielenže zostáva v umývačke riadu, ale tiež znamená, že len časť chemického zloženia bola uvoľnená. Jedinečný obsah kapsúl Jar do automatickej umývačky riadu s tekutou hornou časťou je zabalený v rýchlo sa rozpúšťajúcom PVA obale. Kapsula sa preto rozpúšťa - a pôsobí - rýchlejšie.

Predlžuje Jar Platinum All in One predĺžiť životnosť umývačky riadu? Môžem prestať kupovať prostriedok na čistenie umývačku riadu?
Kapsule do automatickej umývačky riadu Jar Platinum obsahujú tekuté povrchovo aktívne látky, ktoré pomáhajú odstraňovať / zabraňovať usadzovaniu mastnoty. To pomáha predchádzať upchávaniu umývačky riadu. Kapsule Platinum Jar All in One tiež pomáhajú predchádzať usadzovaniu vodného kameňa, neodstránia však vodný kameň, ktorý sa už v umývačke riadu usadil. Odporúčame preto, aby ste naďalej používali raz za mesiac prostriedok na čistenie umývačky riadu, ktorý už existujúci nánosvodného kameňa odstráni..

Pozrite sa na rad tekutých prostriedkov na umývanie riadu Jar

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JAR Lemon (36 ks) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAR Lemon (36 ks).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií