LEGO v APP pro AP+

K2R Colour Catcher (10 ks)

Zobraziť katalóg
K2R Colour Catcher (10 ks)
4,3 7 hodnotení
Obrúsky proti zafarbeniu bielizne – na farebnú bielizeň, chránia pred zafarbením a umožnujú prať bez triedenia - 0,32 €/obrúsok
Kód:  ODS021 Produktové číslo:  9000101015959 Stránky výrobcu

K2R Colour Catcher (10 ks)

Tiež sa neradi zaťažujete triedením bielizne, než ju vložíte do práčky? Ušetrite si prácu aj každodenné starosti a vyskúšajte revolučnú novinku na trhu v podobe unikátnych obrúskov na pranie od popredného výrobcu Henkel. Už si nemusíte lámať hlavu s tým, či pridať prúžkovanú blúzku k bielej alebo farebnej bielizni. Vyhýbajte sa všetkým farebným katastrofám, ktoré môžu nastať po nesprávnom roztriedení bielizne pred praním. Vďaka dômyselne patentovanej technológii efektívne predídete nežiaducemu zafarbeniu a vaše oblečenie tak zostane stále žiarivé a ako nové. Dôkaz hľadajte na obrúsku.


Kľúčové vlastnosti

  • Revolučná patentovaná technológia Colour Catcher umožní prať rôzne farebné oblečenie dohromady
  • Na rýchle a komfortné pranie bielizne bez predchádzajúceho triedenia
  • Jednoduché použitie - obrúsok stačí len vložiť do práčky a pridať bielizeň
  • 100 % prírodný materiál bez chemikálií
  • Balenie obsahuje 10 kusov obrúskov
vypnuté
Colour Catcher

vypnuté
Colour Catcher

Dajte zbohom nežiaducemu zafarbeniu

Použitie je také jednoduché! Obrúsok vložíte do práčky, potom pridáte bielizeň a vami vybraný prací prostriedok. O všetko ostatné sa postará samotný obrúsok. Jeho jadro je tvorené unikátnym polymérom s hustou trojrozmernou štruktúrou, vďaka čomu sú rozpustené farbivá vo vode dokonale zachytené a znovu nedochádza k ich uvoľneniu.


Ušetrite si prácu, čas aj financie

Unikátne obrúsky boli špeciálne navrhnuté tak, aby fungovali na princípe silného magnetu, ktorý vo vode dokonale zachytí uvoľnenú farbu aj špinu počas pracieho cyklu. Ak pridáte obrúsok K2r Colour Catcher do každej várky, budete môcť prať rôzne farebnú bielizeň dohromady aj bez predchádzajúceho triedenia. Obrúsky možno využívať na ručné aj automatické pranie a rovnako aj pri sušení v sušičke. Sú vhodné na použitie pri všetkých teplotách, pracích cykloch aj typoch materiálov.

vypnuté
Colour Catcher

vypnuté
Colour Catcher

Prírodný materiál

Obrúsky sú vyrobené zo 100 % prírodných materiálov a neuvoľňujú ani žiadne chemikálie do vody. Po použití je možné vyhodiť ich spolu s papierom, pretože sú recyklovateľné a plne biologicky odbúrateľné.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre K2R Colour Catcher (10 ks)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si K2R Colour Catcher (10 ks).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií