Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Kendalife Mango Passion fruit koktejl 450 g

Zobraziť katalóg
Kendalife Mango Passion fruit koktejl 450 g
5 2 hodnotení
Nápoj – určený pre dospelých, lahodný a výživný vyrobený z 100% prírodného ovocia, 13 vitamínov, 11 minerálov a vysoko kvalitných bielkovín vyrobených z lokálneho mlieka vo Veľkej Británii. Každá porcia (50g) obsahuje 55g prírodného ovocia.
Kód:  BABY6767 Produktové číslo:  5056000501011 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kendalife Mango Passion fruit koktejl 450 g Predaj skončil

Kendalife Mango Passion fruit koktejl 450 g

100 % prírodný nutrične vyvážený nápoj Mango Passion fruit Kendalife

100 % prírodný nutrične vyvážený nápoj Mango Passion fruit koktejl Kendalife s príchuťou manga a marakuje s obsahom 450 g je vhodný pre dospelých, skvele slúži ako denný zdroj energie a plnohodnotne nahrádza klasickú stravu, a to jedno až dve jedlá denne. Telu dodá všetko, čo potrebuje. Lahodný a výživný nápoj je vyrobený zo 100 % prírodného ovocia, 13 vitamínov, 11 minerálov a vysoko kvalitných bielkovín vyrobených z lokálneho mlieka vo Veľkej Británii. V každej porcii s obsahom 50 g sa nachádza 55 g prírodného ovocia.


Kendalife Mango Passion fruit
 

Vynikajúci zdroj živín, vitamínov a proteínov

Nutričný nápoj Mango Passion fruit koktejl Kendalife s tropickým ovocím sa výborne hodí miesto raňajok, alebo ako vynikajúci zdroj živín, ak nestíhate pripraviť bežný pokrm. Poskytuje podporu pri športovom výkone a dodáva potrebné vitamíny a proteíny. Jeho prednosťou je, že neobsahuje umelé sladidlá, dochucovadlá, konzervačné látky, farbivá, lepok, sóju a geneticky modifikované potraviny a je vhodný aj pre vegetariánov. Ideálny pomocník pre aktívny životný štýl a vhodný doplnok pri športe.


Kľúčové vlastnosti výživného nápoja Mango Passion fruit koktejl Kendalife s príchuťou manga a marakuje

  • 100 % prírodný nutrične vyvážený nápoj
  • Denný zdroj energie
  • Plnohodnotné nahradenie klasickej stravy
  • Zo 100 % prírodného ovocia
  • Podpora pri športovom výkone
  • Bez umelých sladidiel, dochucovadiel, konzervačných látok a farbív
  • Neobsahuje lepok

Zloženie Mango Passion fruit koktejl Kendalife

A: sušené odstredené mlieko, A: koncentrát proteínu mliečnej srvátky v prášku, rastlinné oleje (slnečnicový, repkový, kokosový), dehydrované mango (vyrobené zo 100 g mangového pyré, fruktóza, inulín (fruktooligosacharidy), prírodné dochucovadlá, citrát draselný, dehydrované marakuje (plod mučenky jedlej, vyrobené z 15 g marakuje), xantanová guma, citrát sodný, dehydratovaný citrón (vyrobené z 0,8 g citrónovej šťavy), vitamín C, hydrogénfosforečnan horečnatý, pyrofosforečnan železitý, síran zinočnatý, niacín, vitamín E, Kyselina pantoténová, síran manganatý, síran meďnatý, vitamín B6, tiamín, riboflavín, vitamín A, kyselina listová, jodid draselný, vitamín K, seleničitan sodný, biotín, vitamín D, vitamín B12

A - Alergény

 

Parametre a špecifikácia

Kalórií na 100 g
430 kcal (1 800,32 kJ) Hotovo!
Bielkoviny
30 g Hotovo!
Sacharidy
44 g Hotovo!
Cukry
36 g Hotovo!
Tuky
13,2 g Hotovo!

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g
430 kcal (1 800,32 kJ) Hotovo!

Zloženie na 100 g

Bielkoviny
30 g Hotovo!
Sacharidy
44 g Hotovo!
Cukry
36 g Hotovo!
Tuky
13,2 g Hotovo!
Nasýtené mastné kyseliny
3,4 g Hotovo!
Vláknina
8 g Hotovo!
Soľ
1 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kendalife Mango Passion fruit koktejl 450 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kendalife Mango Passion fruit koktejl 450 g.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií