Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ drogerie AD homeoffice

KinGirls Jasmín a Neroli 20 ml

Zobraziť katalóg
KinGirls Jasmín a Neroli 20 ml
Pleťová maska – dodáva svieži a zdravý základ každej pokožke, po aplikácií má vaša pleť pocit vysokej hydratácie a čistoty
Kód:  KSPL2131 Produktové číslo:  4713909415436

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KinGirls Jasmín a Neroli 20 ml

Urobte radosť sebe alebo napríklad svojej kamarátke. Darujte recept na krásnu a mladistvú pleť, akú dokážu vyčarovať len pleťové masky KinGirls. Táto procedúra prináša hydratáciu, čistotu, sviežosť a zdravý základ každej pokožke. Pleťová maska ??KinGirls Jazmín a Neroli obsahuje výťažky z kvetov jazmínu a pomarančovníka, je vhodná pre všetky typy pleti. Jednorazová textilná maska ??je transparentná, tenká a flexibilná, preto sa perfektne prispôsobí tvaru vašej tváre. Príjemnú vôňu maske dodávajú výhradne kvalitné esenciálne oleje. Doprajte svojej pleti výnimočnú starostlivosť a tešte sa na viditeľné výsledky v podobe jej hladkosti, hydratácie a rozžiarenia! 

Aktívne látky pleťovej masky KinGirls Jazmín a Neroli

  • Výťažky z kvetov jazmínuJazmínové kvety obsahujú vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín, najmä kyseliny gamalinolenovej. Tá má veľmi blahodarné účinky na kožné problémy, akými sú ekzémy alebo psoriázy. V maske je obsiahnutý esenciálny olej z kvetov jazmínu, ktorý možno použiť na všetky typy pleti. Pleť príjemne upokojuje bez akýchkoľvek známok zaťaženia. Jazmínové kvety sú bohaté na rôzne dôležité látky, hĺbkovo hydratujú a majú tiež vynikajúce regeneračné účinky. Výsledkom ich používania je elastická pleť s výraznou elimináciou jazvičiek (napríklad po akné). 
  • Výťažky z pomarančovníka – kvety pomarančovníka nazývame aj Neroli, podporujú tvorbu nových kožných buniek, čím zaručujú vysokú regeneráciu celej pleti a jej rozžiarený a mladistvý vzhľad. Kvety pomarančovníka sú bohatým zdrojom potrebných živín pre všetky typy pleti, najmä pre suchú a citlivú. Tieto kvety výrazne potláčajú tvorbu vrások, vyhladzujú už existujúce vrásky, zjemňujú linky a kontúry pleti, redukujú dokonca aj výskyt drobných žiliek. Výsledkom je zjednotená, pevná, pružná a hydratovaná pleť.

Vlastnosti pleťovej masky KinGirls Jazmín a Neroli

  • Kvalitná a cenená maska ??KinGirls s veľmi blahodárnymi účinkami
  • KinGirls Jazmín a Neroli pôsobí aktívne proti vráskam
  • Hydratuje pleť a udržuje v nej potrebnú vlhkosť
  • Maska je vhodná pre všetky typy pleti
  • Viditeľne pleť omladzuje, zanecháva ju pružnejšiu a jemnejšiu
  • Neobsahuje parabény, minerálne oleje, farbivá, parfumy ani fluorescenčné činidlá
  • KinGirls Jazmín a Neroli ponecháva pleť perfektne rozjasnenú a s mladistvým vzhľadom

Použitie:
Odstráňte priehľadnú látkovú masku KinGirls Jazmín a Neroli z obalu. Použite stred masky ako základ a umiestnite ho na oči, špičku nosa a bradu. Zaveste masku za uši. Odstráňte vzduchové bubliny medzi maskou a pleťou a nechajte pôsobiť 15 – 20 minút. Potom opatrne masku zložte z tváre a očistite od zvyškov. Pleť je pripravená na následnú kozmetickú starostlivosť.

Zloženie:
AQUA, BUTYLENE GLYCOL, LACTOBACILLUS FERMENT, TREHALOSE, GLYCERETH-26, GLYCERIN, SODIUM PCA, DISODIUM EDTA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, XANTAN GUM, PROPANEDIOL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, TRIETHANOLAMINE, SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRACT, PENTASODIUM PENTETATE, ACTINIDIA CHINENSIS FRUIT EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, PHYTIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRUS PARADISI FRUIT EXTRACT, RAPHANUS SATIVUS ROOT EXTRACT, VITIS VINIFERA LEAF EXTRACT, GLYCERYL CAPRYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, SILVER OXIDE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER/LEAF/ EXTRACT, ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT, RUBUS IDAEUS FRUIT EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, PIMPINELLA ANISUM SEED EXTRACT, VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT, ANANAS SATIVUS FRUIT EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT EXTRACT, GARDENIA TAHITENSIS FLOWER, EUTERPE OLERACEA FRUIT EXTRACT.

    Parametre a špecifikácia

    Objem
    20 ml Hotovo!
    Typ pleti
    Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna Hotovo!
    Typ
    Textilná Hotovo!
    Typ pleti
    Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!
    Účinok
    Hydratačný, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!

    Objem

    Objem
    20 ml Hotovo!

    Špecifikácia

    Typ pleti
    Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna Hotovo!

    Typ

    Typ
    Textilná Hotovo!

    Typ pleti

    Typ pleti
    Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

    Účinok

    Účinok
    Hydratačný, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre KinGirls Jasmín a Neroli 20 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KinGirls Jasmín a Neroli 20 ml.
    P-DC1-WEB09
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií