AlzaPlus+ děti MPLA318265

KinGirls Multi-ovocná esenciálna maska ??18 ml

Zobraziť katalóg
KinGirls Multi-ovocná esenciálna maska ??18 ml
Pleťová maska – obsahuje esencie z rôznych prírodných plodov. Táto maska ??na tvár obnovuje vašu pokožku a dodáva jej pružnosť, ovocné esencie
Kód:  KSPL2129 Produktové číslo:  4713909415429

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KinGirls Multi-ovocná esenciálna maska ??18 ml Predaj skončil

KinGirls Multi-ovocná esenciálna maska ??18 ml

Urobte radosť sebe alebo napríklad svojej kamarátke. Darujte recept na krásnu pleť, akú vykúzlia len pleťové masky KinGirls. Táto procedúra pleti dodá pocit ľahkosti, pohody a hydratácie. Pleťová Multi-ovocná esenciálna maska KinGirls obsahuje prírodné výťažky z rôznych druhov ovocia, ktoré obnovujú stratenú vitalitu pleti a celkovo zjemňujú pokožku. Pleť zostáva čistá s antibakteriálnou ochranou, svieža, bez čiernych bodiek a rozšírených pórov. Jednorazová textilná maska je transparentná, tenká, flexibilná a priľnavá, preto sa dokonale prispôsobí tvaru vašej tváre. Po použití môžete očakávať výrazné rozdiely. Príjemnú vôňu maske dodávajú výhradne kvalitné esenciálne oleje. Doprajte svojej pleti hydratačnú, omladzujúcu starostlivosť!

Aktívne látky pleťovej masky KinGirls Multi-ovocná esenciálna

  • Výťažky z ananásuobsahujú enzým bromelín, ktorý redukuje vznik vrások a udržuje pleť mladú, chráni pleť pred nadmernou tvorbou melanínu, pigmentácií a dodáva jej potrebnú hydratáciu, pokožku zbavuje podráždenia a pôsobí ako prevencia vzniku čiernych bodiek.
  • Výťažky z citrónovej a pomarančovej kôry – vďaka citrónovej kôre zostáva pleť jemná a svieža, má antibakteriálne a čistiace účinky. Výťažky z pomarančovej kôry perfektne čistia a osviežujú pleť, sú prevenciou aj liekom na akné, rozšírené póry a čierne bodky, podporujú proces hojenia.

Vlastnosti pleťovej masky KinGirls Multi-ovocná esenciálna

  • Kvalitná a cenená maska ??KinGirls s veľmi blahodárnymi účinkami
  • Vyživuje, hydratuje a udržuje potrebnú vlhkosť v pleti
  • Detoxikuje, dodáva pleti pružnosť a prirodzenú farbu
  • Zanecháva komfortný pocit ľahkosti a mladistvého vzhľadu
  • Vhodná pre všetky typy pleti
  • Jednorazová textilná maska ??KinGirls sa prispôsobí každému tvaru tváre
  • Neobsahuje parabény, MI ani MCI

Použitie:
Vyberte z obalu textilnú masku KinGirls Multi-ovocná esenciálna, naneste na tvár a upravte polohu podľa očí, nosa, úst a obrysov tváre. Odstráňte vyhladením prebytočný vzduch medzi maskou a tvárou. Nechajte pôsobiť 15 – 20 minút, potom opatrne masku zložte a očistite od zvyškov. Pleť je dokonale pripravená k následnej kozmetickej starostlivosti.

Zloženie:
Voda, Butylene glycol, Lactobacillus ferment, Trehalose, Glycereth-26, Glycerin, Sodium pca, Hydroxyethylcellulose, Xantan gum, Propanediol, Dipotassium glycyrrhizate, Avena sativa (oat) kernel extract, Sodium hyaluronate, Triehrynolamie, Salix alba (willow) bark extract, Pentasodium pentetate, Actinidia chinensis fruit extract, Caprylyl glysol, Phytic acid, Ethylhexylglycerin, Citrus paradisi fruit extract, Raphanus sativus root extract, Vitis vinifera leaf extract, Glyceryl caprylate, Caprylic/capric triglyceride, Dipropylene glycol, Silver oxide, Lavandula angustifolia flower/leaf extract, Rosa centifolia flower extract, Rubus idaeud fruit extract, Camellia sinensis leaf extract, Pyrus Malus (apple) fruit extract, Pimpinella anisum seed extract, Vanilla planifolia fruit extract, Ananas sativus fruit extract, Salvia officinalis (sage) leaf extract, Citrus aurantium dulcis peel extract, Rosmarinus officinalis leaf extract, Citrus aurantium bergamia fruit extract, Gardenia tahitensis flower, Euterpe oleracea fruit extract.

    Parametre a špecifikácia

    Objem
    18 ml Hotovo!
    Typ pleti
    Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna Hotovo!
    Typ
    Textilná Hotovo!
    Typ pleti
    Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!
    Účinok
    Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Čistenie Hotovo!

    Objem

    Objem
    18 ml Hotovo!

    Špecifikácia

    Typ pleti
    Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna Hotovo!

    Typ

    Typ
    Textilná Hotovo!

    Typ pleti

    Typ pleti
    Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

    Účinok

    Účinok
    Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Čistenie Hotovo!

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre KinGirls Multi-ovocná esenciálna maska ??18 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KinGirls Multi-ovocná esenciální maska 18 ml.
    P-DC1-WEB11
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií