Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaEco Den Země - lokálka

KinGirls nočná maska ​​čierneho ríbezle a vanilky na všetkých typoch pleti, 20 ml

Zobraziť katalóg
KinGirls nočná maska ​​čierneho ríbezle a vanilky na všetkých typoch pleti, 20 ml
Pleťová maska obsahuje čierne ríbezle známe ako prírodný zdroj vitamínu C a antioxidantov.
Kód:  KSPL2130 Produktové číslo:  4713909415443 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KinGirls nočná maska ​​čierneho ríbezle a vanilky na všetkých typoch pleti, 20 ml Predaj skončil

KinGirls nočná maska ​​čierneho ríbezle a vanilky na všetkých typoch pleti, 20 ml

Vyskúšajte KinGirls Nočné masku z čiernych ríbezlí a vanilky pre omladenie vašej pleti! Táto nočná procedúra poskytuje dokonalú starostlivosť, ktorú si vychutná aj citlivá pleť so sklonmi k alergickým reakciám aj iným neznášanlivosť. Oproti ostatným maskám KinGirls sa KinGirls Nočná maska z čiernych ríbezlí a vanilky líšia svojím čiernym sfarbením, ktoré má vďaka aktívnemu čiernemu uhlia. Vlákna masky sú vyrobené z plne recyklovateľného materiálu a šetrí tak životné prostredie. Maska je tenká a flexibilná, preto sa dokonale prispôsobí tvaru vašej tváre. Príjemnú vôňu dodávajú výhradne kvalitné esenciálne oleje. Doprajte svojej pleti nočnú regeneračnú starostlivosť a vaša pleť bude krásna bezo známok starnutia!

Aktívne látky nočné pleťové masky KinGirls z čiernych ríbezlí a vanilky

  • Výťažky z čiernych ríbezlí - obsahujú vitamín C, antioxidanty aj kyselinu askorbovú, zvyšujú produkciu kolagénu a elastínu v koži, regulujú nadmernú pigmentáciu, omladzujú, tonizujú a hĺbkovo hydratujú, spevňujú kontúry tváre, redukujú známky starnutia pleti, navracajú vitalitu a zjednocujú tón pleti, majú vynikajúce antibakteriálne a antioxidačné účinky
  • Výťažky z vanilky - vyživujú a upokojujú pleť, pôsobí ako dezinfekcia, urýchľujú tvorbu nových buniek, vyhladzujú, hydratujú a pôsobí ako prevencia proti starnutiu pleti, redukujú už existujúce vrásky, pomáhajú zachovať prirodzenú elasticitu a dlhotrvajúci vitalitu, zvyšujú toleranciu a obranyschopnosť pleti

Vlastnosti nočné pleťové masky KinGirls z čiernych ríbezlí a vanilky

  • Kvalitné a cenená nočné maska ​​KinGirls s veľmi blahodárnymi účinkami
  • Viditeľne redukuje známky starnutia
  • Zanechá dokonale rozjasnenú a vyhladenú pleť
  • Pleťová maska ​​KinGirls z čiernych ríbezlí a vanilky je hypoalergénny
  • Vyrobená z recyklovateľného materiálu, šetrná pre životné prostredie
  • Vhodná pre všetky typy pleti vrátane citlivej
  • Neobsahuje parabény, parfumy, minerálne oleje, farbivá ani fluorescenčné činidlá

použitie:
Vyberte z obalu textilnej masku KinGirls z čiernych ríbezlí a vanilky, naneste na tvár a upravte polohu podľa očí, nosa, úst a obrysov tváre. Odstráňte vyhladením prebytočný vzduch medzi maskou a tvárou. Nechajte pôsobiť 15 - 20 minút, potom opatrne masku zložte a očistite od zvyškov. Pleť je dokonale pripravená k následnej kozmetickej starostlivosti.

zloženie:
Voda, butylénu glycol, Lactobacillus ferment, trehalózy, Glycereth-26, Glycerín, Sodium PCA, Hydroxyethylcullulose, Sclerotium gúm, Dossodium EDTA, Xanthan gúm, propanediol, Dipotassium glycyrrhizate, Avena sativa (OAT) kernel extract, Sodium hyaluronate, Thiehtanolamine, Salix albumu (willow) bark extract, Pentasodium pentetate, Ribes nigrum seed oil, Caprylyl glycol, phytic acid, Caprylic / Capric triglyceridy, Ethylhexylglycerin, Glyceryl caprylate, Diproplylene glycol, Silver oxide, Salvia officinalis (šalvia) leaf extract, Pyrus malus (apple) fruit extract, Vanilla planifolia fruit extract, Lavandula anfustifolia flower / leaf extracr, Coffea arabica seed extract, Jasminum officinale flower / leaf extract, Rubus idaeus fruit extract.

    Parametre a špecifikácia

    Objem
    20 ml Hotovo!
    Typ
    Textilná Hotovo!
    Účinok
    Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!

    Objem

    Objem
    20 ml Hotovo!

    Typ

    Typ
    Textilná Hotovo!

    Účinok

    Účinok
    Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre KinGirls nočná maska ​​čierneho ríbezle a vanilky na všetkých typoch pleti, 20 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KinGirls Noční maska z černého rybízu a vanilky, na všechny typy pokožek, 20 ml.
    P-DC1-WEB18
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií