Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Microsoft Digital Media Pro Keyboard CZ

Zobraziť katalóg
Microsoft Digital Media Pro Keyboard CZ
Klávesnica - PS/2, černo-stříbrná (black-silver)
Kód:  MA089 Produktové číslo:  J93-00023 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Digital Media Pro Keyboard CZ Predaj skončil

Microsoft Digital Media Pro Keyboard CZ

Nadštandardne vybavená klávesnica s prídavnými klávesami a ovládačmi, navrhnutá špeciálne pre prácu s digitálnymi médiami ako sú obrázky, zvuky a video.Okrem bežných prídavných kláves pre ovládanie internetu a multimediálneho prehrávača disponuje tiež piatimi tlačidlami pre uloženie a rýchle vyvolanie obľúbených položiek a unikátnym "posuvníkom zväčšenie/zmenšenie" - otočným ovládačom pre ľahko voľbu merítka pri prezeraní dokumentov, obrázkov alebo tvorbe grafiky.Pre pohodlnú prácu a menšie namáhanie zápästia je klávesnica vybavená tiež opierkou pre ruky.

Hlavné vlastnosti:
Multimediálne klávesy
Tlačidlá pre obľúbené položky
Posúvač zväčšenia/zmenšenia
Opierka na ruky
PS/2 pripojenie

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Digital Media Pro Keyboard CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Digital Media Pro Keyboard CZ.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií