AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kneipp kazeta olejov do kúpeľa 3x 20 ml

Zobraziť katalóg
Kneipp kazeta olejov do kúpeľa 3x 20 ml
4,7 10 hodnotení
Darčeková kozmetická sada obsahuje: 3 kúpeľové oleje 20 ml (Pokojná myseľ, Mandľové kvety, Tajomstvo krásy)
Kód:  VBAL028 Produktové číslo:  4008233036311
Kneipp kazeta olejov do kúpeľa 3x 20 ml Predaj skončil

Kneipp kazeta olejov do kúpeľa 3x 20 ml

Vypnuté
Kneipp kazeta olejov do kúpeľa

Darčeková súprava Kneipp obsahuje tri oleje do kúpeľa, ktoré sa budú starať o vaše telo a spríjemňovať váš kúpeľ. Mandľové kvety sa budú o vašu pokožku nežne starať, Pokojná myseľ vám prečistí hlavu a navodí stav príjemnej relaxácie, a Tajomstvo krásy prejaví vašu vnútornú silu a krásu navonok. Oleje sú prírodné a nezaťažujú pokožku ani neupchávajú kožné póry.

Základom olejového kúpeľa je kombinácia prírodného, za studena lisovaného rastlinného oleja a vonných silíc. Tie sa pôsobením horúceho kúpeľa postupne uvoľňujú, prenikajú cez pokožku a dýchacie cesty do organizmu a pôsobia pozitívne ako na fyzickú, tak aj na psychickú stránku osobnosti. Prídavok neutrálnych zmáčadiel dodá prípravku číru rozpustnosť vo vode a po jeho použití stačí vaňu len opláchnuť teplou vodou. Vychutnajte si relaxačný kúpeľ, ktorý zjemní vašu pokožku, uvoľní telo a príjemne naladí vašu myseľ!

Použitie:
Pre maximálny účinok prípravku by mal mať vodný kúpeľ teplotu minimálne 38 °C. Olej aplikujte priamo do horúceho kúpeľa a starostlivo premiešajte. Kúpeľ by mal trvať najmenej 15 - 20 minút, aby silice prenikli do organizmu a dostavili sa tak požadované účinky. Po kúpeli vysušte pokožku len ľahkými pohybmi uteráka a následne si doprajte ešte minimálne 30 minút odpočinku.

KNEIPP Olej do kúpeľa Pokojná myseľ (20 ml)
Olejový kúpeľ prináša vyčerpanému organizmu dokonalú úľavu po náročnom a uponáhľanom dni. Doprajte svojmu telu blahodarnú relaxáciu vo vani s upokojujúcou prírodnou vôňou, ktorá vás zahalí do príjemnej atmosféry odbúravajúcej nahromadený stres, a dajte mu tak možnosť regenerácie.

Aktívne látky:

  • Extrakt z pačuli a santalového dreva - navodzuje dokonalé uvoľnenie celého organizmu a vnútornú rovnováhu.

KNEIPP Olej do kúpeľa Mandľové kvety (20 ml)
Olejový kúpeľ prináša dokonalé uvoľnenie tela po náročnom a uponáhľanom dni a zároveň jedinečným spôsobom regeneruje pokožku tela. Blahodarná relaxácia vo vani upokojí vašu myseľ, uvoľní natiahnuté svaly a dodá vláčnosť vašej pokožke. Nádherne ju prevonia upokojujúcou nevtieravou prírodnou vôňou, ktorá vás bude sprevádzať ešte dlho po kúpeli.

Aktívne látky:

  • Výťažky z mandľových kvetov - zjemňujú a hydratujú pokožku, dodávajú jej vláčnosť, pružnosť a pevnosť, prevoňajú pokožku krásnou prírodnou vôňou.

KNEIPP Olej do kúpeľa Tajomstvo krásy (20 ml)
Olejový kúpeľ vaše telo dokonale uvoľní po náročnom dni, osvieži vašu myseľ a perfektne ošetrí pokožku vášho tela. Upokojujúce prírodné vône vás zahalia do príjemnej atmosféry odbúravajúcej nahromadený stres a umožnia vám tak regeneráciu celého organizmu. Zložky prípravku znižujú napätie pleti a starajú sa o jej hebkosť, pevnosť a silu kombináciou vzácneho ricínového, arganového, marulového a olivového oleja.

Aktívne látky:

  • Ricínový, arganový, marulový a olivový olej - starajú sa o zdravie, silu a krásu pokožky, dodávajú jej hydratáciu, pružnosť a hodvábnu jemnosť.

Parametre a špecifikácia

Typ prípravku
Olej Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Olej Hotovo!
Poznámka:
» Všetky oleje do kúpeľa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kneipp kazeta olejov do kúpeľa 3x 20 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kneipp kazeta olejů do koupele 3x 20 ml .
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií