PET AP+ plus nový vizuál

Kneipp kazeta Radosť zo života

Zobraziť katalóg
Kneipp kazeta Radosť zo života
4,7 3 hodnotení
Darčeková sada obsahuje: sprchový gél 200 ml + telové hydratačné mlieko 200 ml
Kód:  VBAL0028 Produktové číslo:  4008233121628

Kneipp kazeta Radosť zo života

Vypnuté
Kneipp kazeta Radosť zo života

Darčeková súprava Radosť zo života obsahuje sprchovací gél a telové hydratačné mlieko s prírodným zložením. Krásna súprava uložená do darčekovej škatuľky je vhodným darčekom pre ženy bez rozdielu veku. Jedinečným spôsobom sa stará o pokožku a zanecháva ju ošetrenú aj nádherne prevoňanú. Darujte ženám to najcennejšie - radosť zo života!

Sprchový gél Radosť zo života (200 ml)
Jemná konzistencia sprchového gélu pokožku dokonale vyčistí od nečistôt aj prebytočného kožného mazu a zanechá ju jemnú, pružnú a sviežu. Obsahuje éterické oleje z rastliny Litsea cubeba a citróna, ktoré povzbudia vašu myseľ a rozjasnia pokožku. Prípravok je 100 % prírodný, bez konzervačných látok a farbív. Pri sprchovaní, ktoré sa stane relaxačnou záležitosťou, budete mať radosť zo života každý deň!

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku v sprche alebo vo vani a jemne masírujte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Telové hydratačné mlieko (200 ml)
Hodvábne jemné telové mlieko je určené všetkým ženám, ktoré sa rady starajú o svoju pokožku. Mlieko obsahuje 100 % prírodných ingrediencií, ktoré pokožku zjemňujú, dodávajú jej pevnosť a pružnosť. Prírodné éterické oleje z rastliny Litsea cubeba a citróna pokožku starostlivo ošetrujú a zachovávajú jej sviežosť a mladistvú krásu. Pri pravidelnom používaní bude pokožka hydratovaná, vláčna a chránená pred vonkajším škodlivým vplyvom. Telové mlieko vám prinesie každodennú radosť zo života a zanechá vašu pokožku nádherne prevoňanú prírodnou vôňou.

Použitie:
Nanášajte na pokožku celého tela každý deň, najlepšie po sprchovaní. Jemne masírujte až do úplného vstrebania mlieka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kneipp kazeta Radosť zo života Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kneipp kazeta Radost ze života.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií