Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

KNEIPP Kazeta olejov do kúpeľa 6x20 ml

Zobraziť katalóg
KNEIPP Kazeta olejov do kúpeľa 6x20 ml
4,8 51 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky olejov do kúpeľa - 7,16 €/100 ml
Kód:  SG008 Produktové číslo:  ukončeno
KNEIPP Kazeta olejov do kúpeľa 6x20 ml Predaj skončil

KNEIPP Kazeta olejov do kúpeľa 6x20 ml

Úspešná tradičná nemecká firma KNEIPP ponúka kvalitné a prírodné kozmetické prípravky. Set KNEIPP Olejový kúpeľ obsahuje 6 druhov olejov do kúpeľa, ktoré vznikajú lisovaním olejnatých semien za studena a následne sú obohatené éterickými olejmi (silicami) získanými extrakciou z vonných bylín.   Tieto jedinečné oleje do kúpeľa majú blahodarný vplyv na organizmus, výrazný ošetrujúci efekt a relaxačný účinok na pokožku. Set olejov je darčekovo zabalený a je ideálny ako darček. Oleje sú 100% prírodné a neobsahujú žiadne konzervačné látky a farbivá. Rozmaznávajte vašu pokožku s týmto luxusným olejovým kúpeľom a doprajte si dokonalý relax a uvoľnenie po namáhavom dni.

Aktívne látky:

Prírodné ošetrujúce oleje dodávajú pokožke zamatovú jemnosť a hebkosť. Cenné éterické oleje zmysly aj telo upokojujú a uvoľňujú, ako aj oživujú, podporujú koncentráciu a stimulujú. Ich inhalovanie má jedinečný účinok na organizmus, pokožku nádherne prevonia a navodí príjemnú atmosféru.

Obsah kazety:

  • silice eukalyptu uvoľňujú dýchacie cesty a slúžia ako prevencia a úľava pri dýchacích ťažkostiach a chorobách
  • levanduľový olej vám upokojí telo aj myseľ
  • výťažky z borievky regenerujú unavené svalstvo
  • extrakt z medovky uvoľňuje zmysly a relaxuje telo
  • olej s extraktom pomaranča a mandarínky dodá telu harmóniu a zbavuje ho stresu
  • rozmarín stimuluje organizmus

Účinky:
Po olejovom kúpeli je pokožka nádherne jemná a hladká, prevoňaná a žiariaca mladým a zdravým vzhľadom. Celé telo je dokonale zregenerované a zrelaxované, dostaví sa pocit uvoľnenia a odplaví sa všetok stres.

Použitie:
Olej z fľaštičky vlejte do napustenej vane s vodou s teplotou 36 - 38 stupňov (jedna fľaštička 20 ml vystačí na 2 kúpele) a vo vode premiešajte. Kúpte sa 15 až 20 minút, potom 30 minút odpočívajte. Možno aplikovať každý deň, ideálne večer pri kúpeli.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Objem:
6x 20 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
120 ml Hotovo!
Typ prípravku
Olej Hotovo!

Objem

Objem
120 ml Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Olej Hotovo!
Poznámka:
» Všetky oleje do kúpeľa
Produktové línie: KNEIPP kosmetika 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KNEIPP Kazeta olejov do kúpeľa 6x20 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Kazeta olejů do koupele 6x20 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií