AlzaPlus+ děti Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

KNEIPP Pena do kúpeľa Zmyselné pokušenie 400 ml

Zobraziť katalóg
KNEIPP Pena do kúpeľa Zmyselné pokušenie 400 ml
5 1 hodnotení
Pena do kúpeľa krémová z figového mlieka
Kód:  SG013 Produktové číslo:  4008233121734
KNEIPP Pena do kúpeľa Zmyselné pokušenie 400 ml Predaj skončil

KNEIPP Pena do kúpeľa Zmyselné pokušenie 400 ml

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
KNEIPP Olej Staré dobré časy

Krémová pena do kúpeľa Zmyselné pokušenie hydratuje pokožku, dodáva jej vláčnosť a jedinečným spôsobom ju prevonia. Vyvážené zloženie peny do kúpeľa obsahuje prírodný pestujúci olej a prírodné výťažky z figového mlieka. Vďaka teplote vody sa pri kúpeli výťažky uvoľňujú a spolu s olejom prenikajú hlboko do pokožky. Zanechávajú ju jemnú, pružnú a dokonale regenerovanú. Doprajte si prírodný relaxačný kúpeľ so zmyselnou vôňou!

Arganový olej podporuje prirodzenú hydratáciu pokožky, po kúpeli je pokožka vláčna, pevná a pružná. Relaxačný kúpeľ veľmi priaznivo ovplyvňuje celý organizmus človeka. Dochádza k uvoľneniu svalov a následne aj celého tela a mysle. Blahodarný kúpeľ v teplej vode podporený prírodnou krémovou penou má pozitívny vplyv na obeh krvi, zmierňuje napätie svalov, odstraňuje únavu a celkovo podporuje prirodzené funkcie organizmu. Príjemné uvoľnenie pri kúpeli má dobrý vplyv na spánok, odstraňuje únavu aj nahromadený stres. Rozmaznávajte pokožku vášho tela prírodným prípravkom, aby bola krásna a dlho mladá!

Aktívne látky:

  • Arganový olej - zjemňuje a hydratuje pokožku, dodáva jej výživu, dokonale ju upokojuje, zaisťuje pokožke pružnosť, má protizápalové účinky, vyživuje a posilňuje prirodzenú obranyschopnosť pokožky.
  • Výťažky z figového mlieka - dodávajú pokožke pružnosť, vláčnosť a hodvábnu jemnosť, predchádza predčasnému starnutiu pokožky, nádherne pokožku prevonia zmyselnou vôňou.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Pridávajte v primeranom množstve do každého kúpeľa.

Objem:
400 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
400 ml Hotovo!
Typ prípravku
Pena Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Pena Hotovo!
Poznámka:
» Všetky peny do kúpeľa
Produktové línie: KNEIPP kosmetika 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KNEIPP Pena do kúpeľa Zmyselné pokušenie 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Krémová pěna do koupele Smyslné pokušení 400 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií