AlzaBoxy Q1 Aplikace

KNEIPP Soľ do kúpeľa Levanduľové snívanie 60 g

Zobraziť katalóg
KNEIPP Soľ do kúpeľa Levanduľové snívanie 60 g
4,9 15 hodnotení
Soľ do kúpeľa - 24,33 €/1 kg
Kód:  KSU024 Produktové číslo:  4008233121710
KNEIPP Soľ do kúpeľa Levanduľové snívanie 60 g Predaj skončil

KNEIPP Soľ do kúpeľa Levanduľové snívanie 60 g

Doprajte si upokojujúci a regeneračný kúpeľ so soľou Kneipp! Soľ do kúpeľa má vďaka vysokému obsahu prírodných minerálov relaxačné účinky a uvoľňuje napätie vo svaloch a kĺboch. Regeneruje pokožku, odporúča sa najmä na regeneráciu kože pri výskyte ekzémov. Stará sa o jemnú a citlivú pokožku, zvláčňuje ju a osviežuje. Príjemná vôňa levandule upokojuje celý organizmus a navodzuje pocit rovnováhy. Relaxačný kúpeľ so soľou si obľúbite, oddajte sa večernému levanduľovému snívaniu!

Kneipp pracuje. Prirodzene!

  • Účinné látky rastlinného pôvodu
  • Šetrnosť k pokožke potvrdená dermatológmi univerzitnej kliniky
  • Bez konzervantov spôsobujúcich napríklad alergie
  • Bez parafínov, silikónov a minerálnych olejov majúcich negatívny vplyv na životné prostredie
  • Vyvinuté vedcami v odbore prírodných vied
  • Netestované na zvieratách
  • Kneipp podporuje udržateľný rozvoj

Kúpeľové soli pomáhajú

Už pred mnohými storočiami Egypťania používali kúpeľové soli ako zázračný kozmetický prípravok. Kúpeľové soli upokojujú a harmonizujú zmysly, zmierňujú nervové napätie, regenerujú a zvláčňujú pokožku. Sú nezastupiteľným relaxačným prvkom pri svalovej únave, bolestiach kĺbov či celkovej únave organizmu, dodávajú telu novú energiu. Pre svoje dezinfekčné a protizápalové vlastnosti sú kúpeľové soli používané ako doplnok liečby pri množstve kožných ochorení. Nechajte sa očariť nádhernou vôňou soľného kúpeľa s blahodarnými účinkami na telo, pokožku i vlasy!

Zloženie

  • Soli 98 % - obsahujú cenné minerály, ktoré čistia pokožku a pôsobia upokojujúcou a relaxačnou silou
  • Silice 2 % - dostávajú sa do organizmu dvoma spôsobmi, a to dýchacím ústrojenstvom a pokožkou celého tela, sú to intenzívne voňajúce zmesi prírodných rastlinných látok olejovitej konzistencie

O spoločnosti

Kneipp je nemecká firma s tradíciou už od roku 1891, ktorá sa špecializuje na výrobu prírodnej kozmetiky a doplnkov stravy - 100% bylinných alebo založených na bylinnej báze. Zakladateľom bol nemecký kňaz Sebastian Kneipp, ktorého celostné myslenie je ešte aj dnes považované za prelomové v oblasti prírodných liečebných metód i preventívnej medicíny. Filozofia zdravého životného štýlu podľa Kneippa zahŕňa a prepája vodu, bylinky, stravu, pohyb a duševnú rovnováhu.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
60 g (0,06 kg) Hotovo!
Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
60 g (0,06 kg) Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Soľ Hotovo!
Produktové línie: KNEIPP Sůl do koupele 60 g 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KNEIPP Soľ do kúpeľa Levanduľové snívanie 60 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Sůl do koupele Levandulové snění 60 g.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií