AlzaPlus+ drogerie Aplikace

Detské mydlá a peny do kúpeľa

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ pokožky
Atopická
(2)
Normálna
(9)
Citlivá (sensitive)
(14)
Suchá
(2)
Dojčenská
(2)
Detská
(7)
Parfumovanie
S parfumovaním
(12)
Bez parfumovania
(9)
Špeciálne vlastnosti
2 v 1
(6)
Prírodné zloženie
(12)
Šetrný k očiam
(3)
Hypoalergénny
(9)
Vyvážené pH
(6)
Balenie
Klasické
(14)
S pumpičkou
(8)
Objem
200 ml
500 ml
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Detské mydlá, sprchové gély aj peny do kúpeľa vyberajte vždy s ohľadom na citlivú detskú pokožku a pozornosť venujte najmä zloženiu. Na čo sa zamerať pri výbere, aby pokožka vášho dieťatka dostala tú najlepšiu starostlivosť? Poradíme vám.

Pokračovať

Tri hlavné kritériá pri výbere detskej kozmetiky na kúpanie

U bábätiek do 6 mesiacov nie je nutné používať detské kozmetické prípravky a postačí ich umývať iba vodou. To platí dvojnásobne hlavne na pokožke pod plienkou. Od 6. mesiaca môžete pri kúpeli začať používať detské mydlo, ktorého zloženie je však k citlivej detskej pokožke šetrné a dostatočne ju vyživí. Detské mydlá, peny do kúpeľa, sprchové gély aj šampóny pre deti by mali spĺňať tieto kritériá:

  1. Neštípu v očiach.
  2. Sú šetrné k detskej pokožke a majú hydratačné účinky.
  3. Nie sú parfumované, neobsahujú konzervanty, parabény, sulfáty a ďalšie chemické látky.

U detí s pokožkou náchylnou na vznik kožných alergií alebo s ekzémom vždy vyberajte prípravky, ktoré sú na taký typ pokožky prispôsobené a pomáhajú ju udržiavať v zdravom stave.

Detské mydlá

Pri výbere detských mydiel stavte na taký prípravok, ktorý obsahuje hydratačné zložky, prírodné oleje a ideálne má neutrálne pH, aby nedochádzalo k vysušovaniu pokožky ale naopak, aby bola vyživená. Detské mydlo má niekoľko spôsobov použitia a vybrať si môžete z niekoľkých typov.

  • Detské tuhé mydlá sú osvedčenou klasikou, ktorá je k pokožke najmenších detí najšetrnejšia. Vyrába sa v niekoľkých variantoch, podľa typu pokožky bábätka.
  • Detské tekuté mydlá naučia deti správnej hygiene rúk a zároveň udržia pokožku na rukách hydratovanú.
  • Syndet je mydlová kocka vyvinutá špeciálne pre deti so sklonom k ekzémom vrátane atopického a chráni pokožku pred zanietením. Neobsahuje mydlo a nepení, teda je vysoko hypoalergénna.

Sprchové gély pre deti dokážu aj zaujať

U starších detí môžete siahnuť po detskom sprchovacom géli, ktorý ich zaujme už len svojím vzhľadom a vďaka tomu bude pre nich kúpanie zábavnejšie. Aj v tomto prípade však pri výbere detského sprchového gélu myslite na špeciálne zloženie, ktoré pokožku nijako nepodráždi.

  • 3D sprchové gély majú obal v tvare obľúbených filmových a rozprávkových postavičiek. Dievčatká aj chlapci si tak môžu vybrať svoj 3D sprchový gél s motívom Frozen, Star Wars a mnohých ďalších.
  • Sprchové gély 2 v 1 sú určené na telo a vlásky.
  • Sprchové gély 3 v 1 obsahujú sprchový gél, šampón a kondicionér pre deti, alebo tiež kombináciu peny do kúpeľa.

Detské mydlá a detské sprchové gély sa okrem iného líšia aj odporučeným vekom na použitie. Pred nákupom si preto vždy skontrolujte, či je prípravok pre vaše dieťa vzhľadom na jeho vek vhodný.

Detské peny do kúpeľa

Detské peny do kúpeľa sú vďaka šetrnému zloženiu vhodné aj pre bábätká. Okrem peny v kúpeli vytvoria na detskej pokožke aj ochranný film.

  • Detské peny do kúpeľa neštípu v očiach a ľahko sa oplachujú.
  • Neobsahujú parabény, ani minerálne či éterické oleje.
  • Sú vhodné aj na pokožku so sklonom k atopickému ekzému.
  • Využijete ich tiež na umývanie bábätiek s doteraz nezahojeným pupkom.

Okrem klasickej detskej peny do kúpeľa nájdete v ponuke aj oleje a nepenivé prísady, ktoré slúžia na šetrnú a jemnú hygienu dieťatka a hydratáciu pokožky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
24 položiek

Detské mydlá a peny do kúpeľa

V kategórii Detské mydlá a peny do kúpeľa máme práve teraz na Alza.sk celkom 24 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské mydlá a peny do kúpeľa Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detské mydlá a peny do kúpeľa Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detské mydlá a peny do kúpeľa recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií