Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaEco Den Země - lokálka

LABEL.M Protein Spray 500 ml

Zobraziť katalóg
LABEL.M Protein Spray 500 ml
5 1 hodnotení
Sprej na vlasy pre ženy, účinok: výživa vlasov, uhladenie vlasov a rozčesávanie vlasov, na farbené, jemné, mastné, normálne, poškodené, suché, vlnité a kučeravé, nepoddajné a krepovité a starnúce a šedivejúce vlasy, - 21,80 €/1 l
Kód:  KSVL2265 Produktové číslo:  5060059570768

LABEL.M Protein Spray 500 ml

Vlasový sprej LABEL.M Protein Spray je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý dodáva vašim vlasom hydratáciu a chráni vlasy pred tepelnými vplyvmi a UV lúčmi. Je určený na normálne a farbené vlasy, dodáva im tvar a celkovo ich spevňuje. Sprej chráni vlasy po farbení pred poškodením a vyblednutím farby. Tento vlasový sprej obsahuje prírodné výťažky, ktoré vlasy chránia a vyživujú.

Profesionálny a veľmi kvalitný prípravok na hydratáciu a úpravu vlasov je určený na použitie nielen v kaderníckych salónoch, ale aj v domácnostiach. Obsahuje hydratačnú zmes jazmínu, hrachora, vanilky, pšenice a sóje, ktorá vyživuje a chráni vlasy pred dehydratáciou. Prípravok je k vašim vlasom šetrný. Špeciálna technológia použitá v tomto prípravku dokonale ochráni a ošetrí vaše vlasy. Doprajte svojim vlasom profesionálny prípravok s proteínmi a vytvorte účes, ktorý vás poteší!


Aktívne látky:

  • Jazmín, hrachor, vanilka, pšenica a sója vyživujú a chránia vlasy pred dehydratáciou.
  • Proteíny chránia farbu a vlasy pred tepelnými vplyvmi a slnkom.
  • Extrakcia studenou vodou znamená, že prírodné aktívne látky obsiahnuté v tomto prípravku sa získavajú počas procesu za studena. Studená para, ktorá sa tvorí počas tohto procesu, zachováva maximum zložiek výťažku, pretože pôvodné látky nie sú vystavované extrémne vysokým teplotám. Voda používaná pri tomto procese pochádza z prírodného prameňa Florida Springs, ktorý si zachováva počas celého roka teplotu 30 °C.
  • Enviroshield Komplex chráni vaše vlasy pred vonkajšími vplyvmi životného prostredia, ako sú slnko, vietor alebo dážď. Bojuje proti poškodeniu vlasov, ktoré je spôsobené tepelnou úpravou, je výborný antioxidant, chráni farbu pred vyblednutím, optimalizuje lesk a chráni pred UVA/UVB lúčmi.


Typ vlasov:
Na normálne a farbené vlasy.

Použitie:
Naneste na vlasy z dostatočnej vzdialenosti a tvarujte.

Objem:
500 ml

Zloženie:
Extracts of Jasmine, Sweet Pea, Vanilla, Wheat and Soy.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Uhladenie, Výživa, Rozčesávanie Hotovo!
Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!
Objem
500 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Uhladenie, Výživa, Rozčesávanie Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!

Objem

Objem
500 ml Hotovo!

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred
UV žiarením, Žehlením, Fénovaním, Vonkajšími vplyvmi Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LABEL.M Protein Spray 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LABEL.M Protein Spray 500 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LABEL.M Protein Spray 500 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií