PET AP+ plus nový vizuál

LANCOME Mascara Hypnose DOLL Eyes Waterproof 01 Noir 6,5 ml

Zobraziť katalóg
LANCOME Mascara Hypnose DOLL Eyes Waterproof 01 Noir 6,5 ml
4,4 16 hodnotení
Maskara , typ maskary: vodoodolná, farba: čierna, efekt: objem
Kód:  KSDE0139a Produktové číslo:  3605532882048
LANCOME Mascara Hypnose DOLL Eyes Waterproof 01 Noir 6,5 ml Predaj skončil

LANCOME Mascara Hypnose DOLL Eyes Waterproof 01 Noir 6,5 ml

LANCOME Mascara Hypnose DOLL Eyes Waterproof je luxusná vodoodolná maskara, ktorá vašim riasam vyčaruje dokonalý vzhľad. Dokonca aj najmenšie a najtenšie riasy budú dokonale nalíčené vďaka patentovanej kefke z nylonu a elastoméru. Hladká tekutá textúra tejto maskary je obohatená nylonom, ktorý dodáva riasam nádherný lesk. Kombinácia mäkkých a tvrdých voskov zaručí riasam nádherný objem a natočené riasy pevne zafixuje. Lancome Mascara Hyplnose Doll Eyes dodá riasam viditeľne plnší vzhľad, lesk, predĺži a zhustí ich. Je vhodná i pre citlivé oči a osoby s kontaktnými šošovkami.

Účinky:
Riasy sú po použití viditeľne dlhšie a plnšie, nylon im dodáva lesk a špeciálna kefka nalíči i tie najmenšie riasy. Maskara je dlhotrvajúca a vodoodolná.

Použitie:
Jemnými ťahmi naneste na riasy.

Špecifikácie:
Objem: 6,5 ml
Odtieň: 01 Noir
Maskara je vhodná aj pre citlivé oči a osoby s kontaktnými šošovkami.

Zloženie:
AQUA/WATER/EAU, PARAFFIN, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX/CIRE DE CARNAUBA, STEARETH-20, CERA ALBA / BEESWAX / CIRE DABEILLE, ACACIA SENEGAL / ACACIA SENEGAL GUM, ALCOHOL DENAT., STEARETH-2, CETYL ALCOHOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PEG/PPG-17/18 DIMETHICONE, TDI/TRIMELLITIC ANHYDRIDE, COPOLYMER, SODIUM POLYMETHACRYLATE, SILICA, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PHENETHYL ALCOHOL, NYLON-12, DISODIUM EDTA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAPRYLYL GLYCOL, PANTHENOL, PENTYLENE GLYCOL, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM DEHYDROACETATE, [+/- MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR, CI 77007 / ULTRAMARINES, CI 77491, CI 77499 / IRON OXIDES, MICA]

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Vodoodolná Hotovo!
Efekt
Objem Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Typ
Vodoodolná Hotovo!

Efekt

Efekt
Objem Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Produktové línie: LANCÔME Mascara Hypnose DOLL 6,5 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LANCOME Mascara Hypnose DOLL Eyes Waterproof 01 Noir 6,5 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Hypnôse Doll Eyes Waterproof Mascara 01 Black 6,5 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LANCOME Mascara Hypnose DOLL Eyes Waterproof 01 Noir 6,5ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií