Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Leifheit s obojstranným mopom

Zobraziť katalóg
Leifheit s obojstranným mopom
4,8 4 hodnotení
Vysávač na okná – vysáva a leští okná bez škvŕn, inovatívne čistenie okien vďaka elektrickému odsávaniu vody, vhodný na klasické aj strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty, dlaždice. Kompatibilný s Leifheit Click systémom – ideálny pre vysoké okná, svetlíky a zimné záhrady. Standby senzor pre maximálnu výdrž batérie (cca 35min). Veľký otvor nádrže pre ľahké vyprázdňovanie a comfortné čistenie. Široká gumová stieracia čepeľ: 28cm. Špičková kvalita, vyrobené v Európe. Záručná lehota 2 roky
Kód:  LEIVE500 Produktové číslo:  51020

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leifheit s obojstranným mopom

Čistenie a leštenie okien, sklenených plôch a zrkadiel nikdy nebolo jednoduchšie! Rokmi a tradíciou preverený výrobca Leifheit pre vás teraz prináša inovovanú súpravu obľúbených praktických pomocníkov do domácnosti, s ktorými sa pre vás nenávidené umývanie okien stane zábavou. Vysávač na okná Leifheit WINDOW CLEANER ponúka inovatívne čistenie okien vďaka elektrickému odsávaniu vody. Odteraz už na svojich oknách, zrkadlách a sklenených plochách neuvidíte žiadne šmuhy a nevzhľadné zaschnuté kvapky vody. Doprajte oknám a skleneným plochám vo svojej domácnosti tú najlepšiu a profesionálnu starostlivosť a urobte s čističom Leifheit a obojstranným mopom z umývania okien jednu zo svojich najobľúbenejších činností! Súčasťou dodávky je koncentrát s objemom 500 ml v spreji, ktorý umyje a vyleští sklenené plochy a zrkadlá.

Kľúčové vlastnosti akuvysávača a mopu na okná Leifheit

  • Akuvysavač Leifheit je kompatibilný s násadami CLICK System
  • Vďaka teleskopickým násadám ľahko umyjete aj vysoké okná, zimné záhrady a svetlíky
  • Šírka gumové kontaktné chlopne akuvysávača je 28 cm
  • Akubatéria vysávača vydrží v prevádzke cca 35 minút
  • Batéria je vybavená standby senzorom pre maximálnu výdrž batérie
  • Farba akuvysávača je biela/tyrkysová
  • Objem nádržky je 100 ml
  • Výkon nabíjačky je 5 W
  • Napätie pri prevádzke na batérii je 3,7 V
  • Akuvysavač sa vyrába v Európe
  • Mop o šírke 28 cm je obojstranný
  • Použitými materiálmi sú plast a mikrovlákno
  • Farba mopu je tyrkysová
  • Koncovka mopu je kompatibilná s násadami CLICK System
  • Absorpčná podušku mopu možno bez použitia aviváže vyprať v práčke

Obsah súpravy Leifheit

Leifheit vysávač na okná je teraz dokonca ešte praktickejší, než bol jeho predchodca. Hubicu sa stierkou môžete ľahko odňať a vymeniť za užšiu stierku zo sortimentu Leifheit. Telo vysávača na okná novej generácie je odľahčené a manipulácia s týmto výrobkom je teraz ešte jednoduchšia. Výdrž akumulátora je teraz dlhšia a výkon sania je vyšší. Vďaka veľkému otvoru nádržky možno ľahšie manipulovať s odsatou vodou. Inovovaný vysávač Leifheit je vhodný na klasické aj strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty aj dlaždice. Používanie bezdrôtového prístroja je veľmi pohodlné, praktické a bezpečné.
Súčasťou súpravy je obojstranný mop na okná Leifheit v tyrkysovej farbe, s ktorým ľahko vyčistíte okná, okenné a dverové rámy aj rohy. Je vhodný pre čistenie všetkých druhov hladkých sklenených povrchov. Vysoko absorpčná poduška mopu je vyrobená zo špeciálneho mikrovlákna a priťahuje a zachytáva všetky nečistoty. V prípade väčšieho znečistenia ju možno ľahko sňať a bez aviváža vyprať v práčke. Koncovka mopu je kompatibilná s násadami CLICK System.
Ako darček navyše dostanete čistiaci prostriedok na sklo a zrkadlá v spreji. Ide o koncentrát s objemom 0,5 l určený pre použitie v domácnosti. Tento originálny prostriedok perfektne vyčistí a vyleští zrkadlá a sklenené plochy, ako sú okná či zimné záhrady. Na vyleštenom povrchu nezanecháva žiadne šmuhy, po jeho použití vás oslní len žiarivý lesk. 

Parametre a špecifikácia

Objem nádrže
100 ml Hotovo!
Hmotnosť
1 860 g Hotovo!
Výdrž batérie
35 min Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádrže
100 ml Hotovo!
Hmotnosť
1 860 g Hotovo!
Výdrž batérie
35 min Hotovo!
Produktové línie: leifheit čistič 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, má tento čistič i teleskopickou tyč? 51019 ji nemá... jak je to u 51020? Děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat, zda tento vysavač opravdu váží 1860g? Oproti typu LEIFHEIT Čistič oken Window Cleaner 51003 je tedy o 1160g těžší? Děkuji za rychlou odpověď.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi tímto zbožím a 51019? Podle názvu by se mělo jednat o identické sady

Diskusia a poradňa k Leifheit s obojstranným mopom
Príslušenstvo pre Leifheit s obojstranným mopom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT 51020 s oboustranným mopem + čistič na sklo ve spreji 500ml ZDARMA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Leifheit 51020 Fenstersauger mit doppelseitigem Mopp + Glasreinigerspray 500 ml GRATIS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Leifheit 51020 Fenstersauger mit doppelseitigem Mopp + Glasreinigerspray 500 ml GRATIS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Leifheit ablaktisztító kétoldalas moppal + üvegtisztító spray-vel 500ml INGYENES.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií