Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

LISTERINE Smart Rinse Kids Berry 500 ml

Zobraziť katalóg
LISTERINE Smart Rinse Kids Berry 500 ml
5 9 hodnotení
Ústna voda pre deti, proti zubnému kazu, proti zápalu ďasien a bez alkoholu, 500 ml - 8 €/1 l
Kód:  ZUB235 Produktové číslo:  3574660460698

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LISTERINE Smart Rinse Kids Berry 500 ml

Ústna voda, od celosvetovo známej značky Listerine, je špeciálne vyvinutá pre deti od 6 rokov a napomôže vášmu drobčekovi k dokonale čistej ústnej dutine. Nielenže prispieva k prevencii proti zubnému kazu a ničí baktérie, naviac tiež obmedzuje tvorbu zubného povlaku a ochráni vaše dieťa pred zápalom ďasien. A aby čistenie zubov nebolo len nudnou každodennou rutinou ústna voda Listerine priťahuje drobné čiastočky usadené aj v tých najťažšie dostupných miestach, kam sa bežná kefka nedostane, a zafarbuje ich. Vaše dieťa tak v umývadle vidí dôkaz, že čistiť si zuby každý deň je dôležité - to všetko hravou a zábavnou formou.

Príjemná jahodovo-malinová príchuť, bez cukru a alkoholu, ešte pridá na obľúbenosti u vašich detí. A vy ich tak nebudete musieť zložito presviedčať k tomu, aby ústnu vodu používali dvakrát denne, ráno a večer, po vyčistení zubov, ako odporúčajú odborníci na dentálnu hygienu.

Zloženie:

Voda, Sorbitol, Aroma, Phosphoric acid, Sucralose, Cetylpyridinium Chloride, Mentol, Disodium phosphate, Benzyl alcohol, CI 16035, CI 42053, Fluorid sodný.

Návod na použitie:

Ústna voda sa používa dvakrát denne po vyčistení zubov. Odstráňte uzáver a stlačením fľaštičky naplňte po značku 10 ml. Obsah prelejte do pohára. Dieťa si preplachuje ústa približne 60 sekúnd a potom obsah vypľuje. Dohliadnite, aby vaše dieťa ústnu vodu neprehĺtalo. Po použití fľašu ihneď uzavrite.

Dôležité upozornenie:

Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu detí.
Prípravok nie je vhodný pre deti do 6 rokov. Prípravok nepoužívajte, ak je obal poškodený. Ak je fluorid prijímaný z iných zdrojov, poraďte sa so zubným lekárom. Dohliadnite, aby dieťa 30 minút po použití nejedlo a nepilo.

Parametre a špecifikácia

Objem
500 ml Hotovo!
Vlastnosti
Pre deti, Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu Hotovo!
Príchuť
Ovocná Hotovo!
Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Objem

Objem
500 ml Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Pre deti, Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu Hotovo!
Príchuť
Ovocná Hotovo!

Vhodné od

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LISTERINE Smart Rinse Kids Berry 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LISTERINE Smart Rinse Kids Berry 500 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií