AlzaBoxy Q1 PET

LISTERINE Smart Rinse Kids Berry 500 ml

Zobraziť katalóg
LISTERINE Smart Rinse Kids Berry 500 ml
5,0 29 hodnotení
Ústna voda pre deti, proti zubnému kazu, proti zápalu ďasien a bez alkoholu, 500 ml - 8 €/1 l
Kód:  ZUB235 Produktové číslo:  3574660460698

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LISTERINE Smart Rinse Kids Berry 500 ml

Ústna voda, od celosvetovo známej značky Listerine, je špeciálne vyvinutá pre deti od 6 rokov a napomôže vášmu drobčekovi k dokonale čistej ústnej dutine. Nielenže prispieva k prevencii proti zubnému kazu a ničí baktérie, naviac tiež obmedzuje tvorbu zubného povlaku a ochráni vaše dieťa pred zápalom ďasien. A aby čistenie zubov nebolo len nudnou každodennou rutinou ústna voda Listerine priťahuje drobné čiastočky usadené aj v tých najťažšie dostupných miestach, kam sa bežná kefka nedostane, a zafarbuje ich. Vaše dieťa tak v umývadle vidí dôkaz, že čistiť si zuby každý deň je dôležité - to všetko hravou a zábavnou formou.

Príjemná jahodovo-malinová príchuť, bez cukru a alkoholu, ešte pridá na obľúbenosti u vašich detí. A vy ich tak nebudete musieť zložito presviedčať k tomu, aby ústnu vodu používali dvakrát denne, ráno a večer, po vyčistení zubov, ako odporúčajú odborníci na dentálnu hygienu.

Zloženie:

Voda, Sorbitol, Aroma, Phosphoric acid, Sucralose, Cetylpyridinium Chloride, Mentol, Disodium phosphate, Benzyl alcohol, CI 16035, CI 42053, Fluorid sodný.

Návod na použitie:

Ústna voda sa používa dvakrát denne po vyčistení zubov. Odstráňte uzáver a stlačením fľaštičky naplňte po značku 10 ml. Obsah prelejte do pohára. Dieťa si preplachuje ústa približne 60 sekúnd a potom obsah vypľuje. Dohliadnite, aby vaše dieťa ústnu vodu neprehĺtalo. Po použití fľašu ihneď uzavrite.

Dôležité upozornenie:

Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu detí.
Prípravok nie je vhodný pre deti do 6 rokov. Prípravok nepoužívajte, ak je obal poškodený. Ak je fluorid prijímaný z iných zdrojov, poraďte sa so zubným lekárom. Dohliadnite, aby dieťa 30 minút po použití nejedlo a nepilo.

Parametre a špecifikácia

Objem
500 ml Hotovo!
Vlastnosti
Pre deti, Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu Hotovo!
Príchuť
Ovocná Hotovo!
Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Objem

Objem
500 ml Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Pre deti, Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu Hotovo!
Príchuť
Ovocná Hotovo!

Vhodné od

Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Produktové línie: Listerine Smart Rinse Berry 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LISTERINE Smart Rinse Kids Berry 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LISTERINE Smart Rinse Kids Berry 500 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií