Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

ĽORÉAL PARIS ELSEVE Extraordinary Oil Low Shampoo 400 ml

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS ELSEVE Extraordinary Oil Low Shampoo 400 ml
Šampón – ošetrujúci umývací krém na veľmi suché vlasy
Kód:  VLS838 Produktové číslo:  3600523549382 Stránky výrobcu
ĽORÉAL PARIS ELSEVE Extraordinary Oil Low Shampoo 400 ml Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS ELSEVE Extraordinary Oil Low Shampoo 400 ml

Šampón pre ženy ĽORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Low Shampoo predstavuje ošetrujúci umývací krém na veľmi suché, drsné vlasy bez lesku. Jedinečná receptúra ??zaisťuje veľmi šetrné umývanie vlasov bez poškodenia a vysušovania. Krémová textúra okamžite premieňa hrubé a štiepiace sa vlasové vlákna na jemné a poddajné, redukuje lámavosť vlasov. Vlasy zostávajú hĺbkovo regenerované, dobre sa rozčesávajú a majú zdravý vzhľad. Ošetrujúci umývací krém aktívne bojuje proti príznakom suchých vlasov, akými sú slabé vlasy, drsnosť na dotyk alebo absencia lesku. V ponuke výhodné balenie s objemom 400 ml.

Vlastnosti šampónu ĽORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Low Shampoo

  • Umývací krém predstavuje produkt vlasovej starostlivosti 3 v 1: šampón, balzam a starostlivosť
  • Je veľmi šetrný, jemne umýva a čistí vlasy bez poškodenia a vysušovania
  • Hydratuje, vyživuje a intenzívne regeneruje vlasové vlákna po celej ich dĺžke
  • Extraordinary Oil Low Shampoo viditeľne redukuje lámavosť a štiepenie vlasov
  • Zanecháva zmyselne jemné a hebké vlasy, ktoré sa dobre rozčesávajú
  • Dodáva vlasom oslnivý lesk a ľahkosť pohybu
  • Neobsahuje sulfáty

Aktívne látky

  • 6 vzácnych olejov z kvetov – upokojujú vysušenú a podráždenú vlasovú pokožku, prirodzene oživujú farbu vlasov, uhladzujú rozstrapkané vlasové vlákna, dodávajú vlasom energiu a nádherný lesk

Použitie:
Naneste šampón ĽORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Low Shampoo na mokré vlasy, jemne premasírujte a dôkladne opláchnite.

Zloženie

Aqua/water, Sodium laureth sulfate, Coco-betaine, Laureth-5 carboxylic acid, Cocamide mipa, Sodium chloride, Cl 19140/yellow 5, Chamomilla recutita extract/matricaria flower extract, Cocos nucifera oil/coconut oil, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Sodium cocoate, PEG-55 propylene glycol oleate, PEG-60 hydrogenated castor oil, Polyquaternium-10, Salicylic acid, Helianthus annuus seed oil/sunflower seed oil, Xylose, Nelumbium speciosum extract/nelumbium speciosum flower extract, Linum usitatissimum flower extract, Isostearyl neopentanoate, Amodimethicone, Propylene glycol, Caprylic/capric triglyceride, Caramel, Gardena tahitensis flower extract, Rosa canna flower extract, Bisabolol, Methyl cocoate, Citric acid, Hexylene glycol, Glycine soja oil/soybean oil, Parfum/fragrance.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS ELSEVE Extraordinary Oil Low Shampoo 400 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS ELSEVE Extraordinary Oil Low Shampoo 400 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií