Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaEco Den Země - lokálka

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Bonjour Nudista BB cream Light 30 ml

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Bonjour Nudista BB cream Light 30 ml
BB krém – ktorý sa prispôsobí tónu vašej pleti, svieža a rozžiarená pleť až po celý deň - 279,67 €/1 l
Kód:  PLK456 Produktové číslo:  3600523560561 Stránky výrobcu
ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Bonjour Nudista BB cream Light 30 ml Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Bonjour Nudista BB cream Light 30 ml

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Bonjour Nudista BB

Wake Up & Glow je nový rad prípravkov od L'Oréal Paris vytvorený pre ženy, ktoré chcú svoju krásu dať na obdiv každý deň. V balení nájdete rozjasňovač, dodávajúci pokožke svieži nádych, aj tonizačné krémy, ktoré ju pre zmenu upokojujú. Mladistvejší vzhľad dosiahnete vďaka súprave rozjasňovacích púdrov La Vie En Glow a s tvárenkou Life's a Peach vaša pokožka získa zvodnú broskyňovú vôňu. Aby ste nestrádala ani v letných dňoch, zahŕňa súprava Wake Up & Glow tiež unikátny bronzer na dosiahnutie prirodzene opáleného odtieňa.


Rozjasnite svoju pleť s Glow Mon Amour

Stačí pár kvapiek rozjasňovača a vaša pleť sa nádherne rozžiari a získa svieži nádych. Či už sa líčite do práce alebo na rande, vďaka Glow Mon Amour s kokosovým olejom zaručene omladnete.


Tonizačné krémy pre uvoľnenie napätej pokožky

Bonjour Nudista od L'Oréal Paris ponúka kombináciu tonizačných krémov v dvoch prirodzených odtieňoch, ktoré majú z 92 % prírodné zloženie. Obsah marhuľového oleja, extraktu zeleného čaju a vitamínu E pleť príjemne uvoľní a dodá vám pocit sviežosti.


Pohrajte sa s odtieňmi a dosiahnite sviežejšieho vzhľadu

Paletku rozjasňovač púdrov La Vie En Glow môžete použiť samostatne alebo jednotlivé odtiene vzájomne kombinovať. Tak či onak dosiahnete u svojej pokožky mladistvejšieho vzhľadu, ktorý nezostane bez povšimnutia.


Prevoňajte svoju pokožku zvodnou vôňou

Tvárenka s obsahom prírodných olejov a esenciou broskyňového masla dodá vašej pleti jedinečnú vôňu. Líčka získajú sviežejší vzhľad a pokožka zase prirodzený broskyňový jas.


Matný bronz alebo prirodzene opálená

S matným bronzerom si užijete buď jemné kontúrovanie alebo s jeho pomocou dodáte pokožke prirodzený opálený odtieň. Back To Bronze od L'Oréal Paris obsahuje vyváženú zmes broskyňového, mangového a tiež kokosového oleja. Použiť ho môžete ako na tvár, tak aj na celé telo.

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Bonjour Nudista BB

Zloženie:
Aqua/Water, Glycerín, Dicaprylyl Ether, Alcohol Denat., Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, myristyl Alcohol, cetearyl Alcohol, Prunus armeniaca Kernel Oil/Apricot Kernel Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Dioktadecyl Alcohol, coconut Oil, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Xanthan Gum, myristyl Glucoside, cetearyl Glucoside, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Tocopherol, Salicylic Acid, Potassium Sorbate, Parfum/Fragrance, Maltodextrín, neohesperidín Dihydrochalcone, Sodium Phytate, Helianthus annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Limonene, Linalool , Camellia Sinensis Leaf Extract, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid, [+/- May Contain: Ci 77891/Titanium Dioxide, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499/Iron Oxides]. (FIL B212809/1)

Parametre a špecifikácia

Objem
30 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Tónovací Hotovo!
Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Tónovací Hotovo!

Vek

Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Typ

Typ produktu
BB krém Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Bonjour Nudista BB cream Light 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Bonjour Nudista BB cream Light 30 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií