Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Loreal Volume Million Lashes Mascara Set

Zobraziť katalóg
Loreal Volume Million Lashes Mascara Set
4,8 6 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Mascara Volume Million Lashes Black 9 ml (riasenka) + Eye and Lip Make-up Remover 125 ml (odličovač)
Kód:  KSDS0752 Produktové číslo:  8592807115572
Loreal Volume Million Lashes Mascara Set Predaj skončil

Loreal Volume Million Lashes Mascara Set

Darčeková sada Loreal Volume Million Lashes Mascara Set obsahuje luxusnú riasenku a odličovač za skvelú cenu. Kozmetické prípravky sú zabalené do krásnej darčekovej krabičky. Kvalitná kozmetika je vhodným darčekom, ktorý zaručene poteší!

Loreal Mascara Volume Million Lashes Black (9 ml)
Riasenka je určená pre tých, ktoré chcú extra objem a riasy husté tak, ako by ich bol snáď celý milión! Kefka pre precíznu aplikáciu prispieva k tomu, že riasy sú perfektne oddelené a získavajú zvodný objem, ktorý Vášmu pohľadu dodá potrebnú intenzitu. Luxusné riasy - práve také, aké chcete. Riasy na maximum. Každá jednotlivá riasa je silnejšia, celkovo pôsobia riasy hustejším dojmom.

Elastomérový aplikátor z najnovšej generácie kefiek, je vysoko flexibilný: vďaka veľkému množstvo štetiniek zosilňuje objem každej riasy a bohato ich líči po celej dĺžke. Každá riasa tak získava maximálny objem, je silnejšia a výraznejšia. Pre ideálny objem je potreba správne množstvo maskary. Oceníte unikátny tvar hrdla maskary: je vyrobené z pružného materiálu, prispôsobí sa teda každej štětinke kefky. Nezanecháva na nich žmolky, len správne množstvo maskary, ktoré potrebujete pre ideálne nalíčenie.

Riasenka pre extra objem a hustotu, dokonale zdôraznený zvodný pohľad. Zloženie obsahuje kolagén a kyselinu hyaluronovú, ktoré napomáhajú k predĺženiu a väčšiemu objemu rias. Kefka zaistí perfektné nalíčenie bez zlepenia rias. Jeho jemné štetinky obtočia každú riasu zvlášť, čo dokresľuje krásne a bezchybné nalíčenie očí.

Účinky:
Každá riasa je optimálne nalíčená, nikde žiadne žmolky. Oddelené riasy, luxusný objem.

Použitie:
Aplikujte jemnými ťahmi na riasy.

Loreal Eye and Lip Make-up Remover (125 ml)
Jemný dvojzložkový odličovač očí a pier dôkladne a rýchlo odstráni nečistoty a make-up. Príjemná konzistencia dodáva pleti príjemný pocit a jemne odstráni aj výrazné nalíčenie. Pleť je tak hebká, čistá a rozžiarená bez pocitu mastnoty.

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti. Vhodné aj pre citlivé oči aj osoby s kontaktnými šošovkami.

Použitie:
Odličovač naneste na vatový tampón a jemnými ťahmi odstraňujte nečistoty a make-up.

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Klasická Hotovo!
Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Efekt

Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Loreal Volume Million Lashes Mascara Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Volume Million Lashes Mascara Set.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií