AlzaPlus+ děti Protiplnění

LOVELA Biela 3 l (32 praní)

Zobraziť katalóg
LOVELA Biela 3 l (32 praní)
4,9 8 hodnotení
Prací gél na detskú bielizeň, na bielu bielizeň, vlastnosti: pre citlivú pokožku, počet praní: 32, objem: 3000 ml - 0,25 €/pranie - Od 2,63 €/1 l
Kód:  PPR212 Produktové číslo:  5900627052626 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LOVELA Biela 3 l (32 praní)

Už nemusíte robiť kompromisy medzi žiarivo bielou bielizňou a potrebami citlivej pokožky. Lovela Gél biela zatočí s odolnými škvrnami a zároveň je šetrná k citlivej detskej pokožke. Dá sa použiť už od prvého dňa života dieťaťa, a to na všetku bielizeň, vrátane látkových plienok. Jeho hypoalergénne zloženie však ocenia nielen starostlivé mamičky, ale aj alergici a ľudia s citlivou či ekzematickou pokožkou. Na rozdiel od bežných pracích gélov neobsahuje agresívne látky ako sú optické zjasňovače farby, enzýmy, umelé farbivá a ďalšie alergény. Môžete ho tak bez obáv použiť pre všetkých členov svojej domácnosti.

Prací gél Lovela Biela je vhodný na ručné aj automatické pranie a účinkuje proti špine a škvrnám už pri 30 °C. Navyše sa z vlákien praním dokonale vymýva, čo je ďalší faktor znižujúci riziko podráždenia pokožky.

Vďaka tomu, že spĺňa tie najprísnejšie kritériá, ho odporúča Ústav pro péči o matku a dítě v Prahe – Podolí a združenie Dětem zdraví (združenie na pomoc deťom trpiacim alergickými a chronickými respiračnými ochoreniami). 


Kľúčové vlastnosti

  • Prací gél na detskú bielu bielizeň
  • Šetrný k citlivej pokožke detí aj dospelých
  • Vhodný už od 1. dňa života dieťaťa
  • Dermatologicky testovaný
  • Hypoalergénne zloženie v exkluzívnej kvalite
  • Nedráždivá jemná parfumácia

Zloženie

5 % alebo viac, ale menej než 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, fosfonáty, mydlá, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfum


Bezpečnostné pokyny

Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Na manipuláciu si dôkladne umyte ruky.
PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút opatrne oplachujte vodou. Ak máte nasadené kontaktné šošovky a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí: Vyhľadajte lekársku pomoc/ošetrenie.
PO POŽITÍ: Ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

Parametre a špecifikácia

Typ bielizne
Na detskú bielizeň Hotovo!
Farba bielizne
Na bielu bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Pre citlivú pokožku Hotovo!
Počet praní
32 Hotovo!
Objem
3 000 ml Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Na detskú bielizeň Hotovo!
Farba bielizne
Na bielu bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Pre citlivú pokožku Hotovo!

Počet praní

Počet praní
32 Hotovo!

Objem

Objem
3 000 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LOVELA Biela 3 l (32 praní) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOVELA Bílá 3 l (32 praní). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LOVELA fehér 3 l (32 adag).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií