Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti Aplikace

Manikúra a pedikúra s sušičkou BR-645

Zobraziť katalóg
Manikúra a pedikúra s sušičkou BR-645
4,5 2 hodnotení
Sada na manikúru – na modifikáciu nechtov, napájanie: 2 batérie typu AA
Kód:  HRAa5104 Produktové číslo:  8594166098367

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Manikúra a pedikúra s sušičkou BR-645 Predaj skončil

Manikúra a pedikúra s sušičkou BR-645

Sada manikúry a pedikúry so sušičkou BR-645 je určená na úpravu nechtov na rukách aj nohách. Vizitkou každého človeka sú krásne upravené nechty, preto je dôležité sa o svoje ruky a nechty starať. Vo svojom domácom prostredí si môžete dopriať profesionálnu starostlivosť o nechty bez toho, aby ste museli navštíviť drahý kozmetický salón. V sade okrem ručného prístroja s elektronickou rotačnou hlavicou nájdete sedem najrôznejších praktických nadstavcov na dokonalú modeláciu nechtov. Nechýba ani vzduchová sušička na nechty, pomocou ktorej gél alebo lak spevníte. Podľa potreby si môžete nastaviť optimálnu rýchlosť z dvoch možností a smer pohybu hlavice.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna manikúra a pedikúra
  • 7 praktických príloh
  • Vzduchový sušič
  • 2 rýchlosti
  • 2 smery pohybu hlavy
  • Ergonomický tvar
  • Kryt proti prachu

Užitočné funkcie

Sada vyniká svojim moderným dizajnom a kompaktným ergonomickým tvarom. Proti prachu je chránená praktickým krytom. Ručné zariadenie s elektronickou otočnou hlavicou sa nabíja 8 až 12 hodín. Tlačidlo napájania môžete nájsť na rukoväti. Ovládanie zariadenia a inštalácia príloh je veľmi jednoduché a bezpečné. Starajte sa o krásny a prirodzený vzhľad nechtov a získajte vysoko kvalitnú manikúru a pedikúru.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
17 × 10 × 7 cm

Hmotnosť:
500 g

Napájanie:
Napájací adaptér 220 V alebo batérie typu AA

Obsah balenia:

  • Ručné zariadenie s elektronickou rotujúcou hlavicou
  • Sušič vzduchu na nechty
  • Leštiaci kotúč
  • Leštiaca kefa
  • Kužeľový pilníkový kotúč
  • Tenký pilníkový valec
  • 3× pilníkový kotúč s rôznou drsnosťou
 
Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chci se zeptat, zda tento typ sušičky usuší i obyčejně nalakované nehty? Mám zkušenost s jinou a ta klasický lak neusuší. Předem děkuji za Vaši odpověď.

Diskusia a poradňa k Manikúra a pedikúra s sušičkou BR-645
Príslušenstvo pre Manikúra a pedikúra s sušičkou BR-645 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Manikúra a pedikúra se sušičkou BR-645. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Manikúra a pedikúra se sušičkou BR-645. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Manikúra a pedikúra se sušičkou BR-645. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BR-645.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií