Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MARILOU BIO Organic anti-wrinkles cream 30 ml

Zobraziť katalóg
MARILOU BIO Organic anti-wrinkles cream 30 ml
Krém na tvár – pre vyhladenie vrások, hydratačný, s obsahom prírodných zložiek, denný, pre všetky typy pleti - 223,33 €/1 l
Kód:  KSPL0874 Produktové číslo:  3760143830540
MARILOU BIO Organic anti-wrinkles cream 30 ml Predaj skončil

MARILOU BIO Organic anti-wrinkles cream 30 ml

Marilou Bio Organic Anti-wrinkles Cream je účinný krém proti vráskam s vysokým obsahom prírodných zložiek, ktorý je vhodný pre všetky typy pleti. Tento jedinečný krém s výťažkami zo slnečnice, bambuckého masla a avokáda poskytuje pleti pružnosť, vďaka čomu viditeľne redukuje vzniknuté vrásky a zabraňuje tvorbe nových. Ďalej pokožke poskytuje štedrú dávku hydratácie aj výživy a chráni ju pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Veľmi efektívne upokojuje podráždenú pleť, preto tento krém ocenia aj ženy s citlivou pokožkou.

Kľúčové vlastnosti

  • BIO kvalita
  • Krém proti vráskam s vysokým obsahom prírodných látok
  • Redukuje vrásky a zabraňuje tvorbe nových
  • Hydratuje a vyživuje
  • Efektívne upokojuje podráždenú alebo poškodenú pleť

Aktívne látky

Slnečnica prepožičiava pleti pružnosť, hebkosť, vláčnosť a účinne pomáha v boji proti vráskam. Bambucké maslo sa stará o akokoľvek podráždenú, narušenú či poškodenú pleť, aloe vera poskytuje pokožke hĺbkovú hydratáciu. Pšeničné proteíny, jojobový olej a avokádo chránia pleť, vyživujú ju a regenerujú. Vitamín E chráni pleť pred pôsobením voľných radikálov, čím napomáha spomaľovať proces starnutia.

Dôležité informácie

Použitie:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti. Každý večer aplikujte na čistú a suchú pokožku tváre.

Objem:
30 ml

Zloženie:Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Helianthus, Annuus Seed Oil (Sunflower Seed Oil)*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Stearate Citrate, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water (Orange Fruit Water)*, Behenyl Alcohol, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Oryza Sativa Bran (Rice Bran), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Sweet Almond Oil)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Seed Oil)*, Persea Gratissima Oil (Avocado Oil)*, Fagus Sylvatica Bud Extract*, Tocopherol, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Citronellol, Linalool.
* ingredients issued from organic farming

Parametre a špecifikácia

Objem
30 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!
Vek
25+ Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!

Vek

Vek
25+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MARILOU BIO Organic anti-wrinkles cream 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARILOU BIO Organic anti-wrinkles cream 30 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií