Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Maxi-Cosi Pebble 2016 - Concrete Grey

Zobraziť katalóg
Maxi-Cosi Pebble 2016 - Concrete Grey
Autosedačka vhodná od narodenia do cca 12 mesiacov (0 do 13 kg), systém IsoFix, šedá
Kód:  FOB365 Produktové číslo:  8712930106005
Maxi-Cosi Pebble 2016 - Concrete Grey Predaj skončil

Maxi-Cosi Pebble 2016 - Concrete Grey

Detská autosedačka Pebble značky Maxi-Cosi zaistí bezpečné prevážanie dieťaťa v automobile. Sedačka je určená pre deti od 0 do 12 mesiacov s váhou 0 až 13 kg. Uhladený a jemný dizajn korešponduje s kočíkmi Quinny kolekcie 2015. Táto autosedačka predstavuje pohodlie, jednoduché používanie a bezpečia.

Autosedačka Pebble je vyrobená z kvalitných materiálov a pre dieťa je veľmi pohodlná. Výplň možno použiť pre najmenšie deti, neskôr ju môžete vybrať a zväčšiť tak priestor. U malých detí určite oceníte výplň na hlavičku, ktorá zabraňuje voľnému nakláňaniu hlavičky.Systém bočnej ochrany umožňuje optimálnu ochranu v prípade bočného nárazu.Výška ramenných pásov sa nastavuje jedným pohybom spolu s opierkou hlavičky.Dieťa môžete chrániť proti slniečku prostredníctvom integrovanej slnečnej striešky, ktorú nájdete v zadnej časti autosedačky spoločne s malým úložným priestorom na drobnosti. Údržba je jednoduchá, poťah možné celý odňať a vyprať. 

Autosedačka môže byť upevnená do automobilu pomocou 3 bodového bezpečnostného pásu, systému IsoFix so základňou 2wayFix alebo FamilyFix (nie sú súčasťou balenia) alebo 3 bodového pásu so základňou EasyBase (nie je súčasťou balenia).Na prenášanie slúži ergonomicky tvarované madlo. Autosedačku môžete kombinovať s vybranými kočíkmi.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Maxi-Cosi Pebble 2016 - Concrete Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxi-Cosi Pebble 2016 - Concrete Grey.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií