PET PET

MAYBELLINE Lash Sensation Mascara Set

Zobraziť katalóg
MAYBELLINE Lash Sensation Mascara Set
4,4 3 hodnotení
Darčeková kozmetická sada obsahuje: Mascara Lash Sensation Black 9,5 ml (riasenka) + Nail Polish Colorama no. 46 (lak na nechty) - zabalené v darčekovej papierovej krabičke
Kód:  KSDS0598 Produktové číslo:  8592807085387
MAYBELLINE Lash Sensation Mascara Set Predaj skončil

MAYBELLINE Lash Sensation Mascara Set

Vypnuté
MAYBELLINE Lash Sensation Mascara Set

Darčeková sada Lash Sensation Mascara obsahuje maskaru a lak na nechty v módnej svetlo ružovej farbe. Tieto skrášľujúce pomôcky jedinečným spôsobom zvýraznia vaše oči a dodajú krásu nechtom. Sada je uložená v darčekovom balení, ktoré poteší všetky ženy bez rozdielu veku. Majte krásne oči a dokonale upravené nechty každý deň!

MAYBELLINE Lash Sensational Mascara Black (9,5 ml)
Riasenka Lash Sensational dodá vašim riasam objem a perfektne ich predĺži. Mierne zahnutá kefka vaše riasy spoľahlivo nalíči, zafarbí ich od korienkov až ku končekom a dokonale ich od seba oddelí. Bohaté zloženie riasenky vaše riasy po nalíčení vyživuje a hydratuje. Po nanesení maskary budú vaše oči opticky väčšie, vyzývavejšie a predovšetkým zvodnejšie. Doprajte si perfektný vzhľad a krásne výrazné oči!

Táto jedinečná riasenka perfektne riasy natočí a dodá im dĺžku s oslnivým objemom. Jej textúra je dlhotrvajúca, riasenka sa nedrobí ani nerozmazáva. Zanechá vaše oči rozžiarené a nádherne zväčšené. Zvýraznite svoje oči čiernou farbou a dodajte im príťažlivejší a maximálne zvodný vzhľad!

Odtieň:
Black

Použitie:
Nanášajte na riasy dlhými ťahmi od korienkov ku končekom. V prípade potreby aplikáciu opakujte, docielite dramatický vzhľad vašich očí.

Lak na nechty Nail Polish Colorama
Očarujúca jemne ružová farba laku je určená na každodenné nosenie. Módny odtieň laku môžete zladiť so svojím oblečením alebo s líčením, ktoré použijete. Lak nechty spevňuje, dodáva im pružnosť a bráni ich lámaniu alebo štiepeniu. Chráni nechty proti vonkajším škodlivým vplyvom i proti mechanickému poškodeniu. Lak je dlhotrvajúci, nelúpe sa a po nanesení rýchlo zasychá. Doprajte si nádherný lak na nechty, ktorý prispeje ku kráse vašich rúk!

Použitie:
Nanášajte dlhšími ťahmi na nechty a nechajte dôkladne zaschnúť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAYBELLINE Lash Sensation Mascara Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE Lash Sensation Mascara Set.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií