P&G MS v hokeji_CZ

Hurricane Spin Broom

Zobraziť katalóg
Hurricane Spin Broom
2,7 13 hodnotení
Aku metla – mechanický, tri rotujúce kefy, zabudovaná nádoba na nečistoty sa vyprázdňuje jediným pohybom, vhodný na parkety, laminát, dlaždice či linoleum, extrémne ľahký, váži menej ako 1kg
Kód:  HYDRO001e Produktové číslo:  M125489 Stránky výrobcu
Hurricane Spin Broom Predaj skončil

Hurricane Spin Broom



Ak uvažujete ako udržiavať tvrdé podlahy akými sú laminát, linoleum, parkety či dlaždice, potom tým správnym riešením môže byť MEDIASHOP Hurricane Spin Broom. Tento originálny zmeták vás presvedčí o tom, že zametanie naozaj môže byť zábava. Extrémne ľahký zametač si totiž vďaka trom rotačným kefám poradí s omrvinkami, úlomkami skla, trieskami a dokonca aj so zvieracími chlpmi. Navyše pracuje mechanicky, takže ho na rozdiel od vysávača nemusíte zapájať do elektriny.


Zametač MEDIASHOP Hurricane Spin Broom

Kľúčové vlastnosti zametača Hurricane Spin Broom

  • Mechanický zametač s troma rotujúcimi kefami
  • Ľahké vyprázdňovanie nádoby na nečistoty
  • Vhodný na parkety, dlaždice aj linoleum
  • Jednoduchá manipulácia
  • Ideálny na čistenie škár pod okrajovou lištou
  • Nízka hmotnosť (menej ako 1 kg)

Praktický pomocník do domácnosti

Mechanický zametač MEDIASHOP Hurricane Spin Broom pracuje na princípe troch rotujúcich kief, vďaka ktorým pozbiera každú smietku. Mäkké štetiny zametača sú vhodné k vyčisteniu parkiet, laminátových podláh, lionolea alebo dlaždíc. Ich povrch nepoškriabu a sú schopné vyčistiť aj škáry pod okrajovou lištou. Poradí si aj s chlpmi vašich domácich maznáčikov.


Zametač vymetie nečistoty aj z ťažko dostupných miest

Pre zozbierané nečistoty má mechanický zametač MEDIASHOP Hurricane Spin Broom prichystanú zabudovanú nádobku, ktorú ľahko vyprázdnite jedným pohybom ruky. Výhodou tohto pomocníka do domácnosti je to, že pracuje bez použitia elektrického prúdu. Mechanický zametač vám tak pomôže udržiavať vašu domácnosť nielen ľahko a rýchlo, ale aj úsporne.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať 26.90€ je cena za jeden produkt alebo za 2 produkty? Pretože v popise píše že je to 1+1 aj na poslednom obrázku je 1+1.

Dobry den chcem sa spytat este vzdy je akcia ze dostaneme 2 za cenu 25 e dakujem

Diskusia a poradňa k Hurricane Spin Broom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hurricane Spin Broom.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií