Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Mima iZi Go svetlo hnedá

Zobraziť katalóg
Mima iZi Go svetlo hnedá
Autosedačka pre deti od 0 kg do 13 kg, systém IsoFix
Kód:  FOB418 Produktové číslo:  7043485580028

Mima iZi Go svetlo hnedá

Špeciálna, praktická edícia autosedačky Mima iZi Go Flair sa radí medzi jednu z najbezpečnejších autosedačiek výrobcu, čo potvrdzuje schválenie európskou bezpečnostnou normou ECE R44/04. Do tejto autosedačky bezpečne posadíte dieťa v rozsahu 0 až 13 kg. IZI Go sa dá kombinovať aj s kočíkmi Mima a mamičky dvojčiat privítajú možné použitie aj do verzie kočíka pre dvojčatá.

Dieťa bude v sedačke uchytené pevne, a pritom komfortne. Pohodlie dieťaťa počas cestovania zaisťuje podhlavník a mäkké čalúnenie celej sedačky. Autosedačka sa o dieťa stará 5-bodovými bezpečnostnými pásmi, ochranou proti bočnému nárazu a integrovanou strieškou s UV ochranou. Spolu s ergonomickým držadlom môžete dieťa prenášať s pocitom istoty. Bezpečnostné pásy nastavíte presne podľa váhy a výšky dieťaťa. Vďaka magnetom pásy neprekážajú pri vkladaní ani vyberaní dieťaťa z autosedačky.

Parametre a špecifikácia:

Pre dieťa:
0 až 13 kg

Hmotnosť sedačky:
3,6 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mima iZi Go svetlo hnedá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mima IZi Go světle hnědá.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií