Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Morphy Richards Redefine Vapocare

Zobraziť katalóg
Morphy Richards Redefine Vapocare
Žehlička sklenená, 950W, zásobník 600ml, nano-tlačená sklenená žehliaca plocha, na sklenenej žehliacej ploche nelepí vodný kameň, LED osvetlenie, šetrí 75% energie a používa o 80% menej vody, systém proti vodnému kameňu, vstavaný vodný filter, rozprašovanie hmly, automatické vypínanie
Kód:  SPTsc1898 Produktové číslo:  MR-360001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Morphy Richards Redefine Vapocare Predaj skončil

Morphy Richards Redefine Vapocare

Spoznajte nový spôsob žehlenia s revolučnou žehličkou Morphy Richards Redefine Vapocare s patentovanou sklenenou žehliacou plochou ThermoGlass. Namiesto klasického využitia pary, žehlička rozprašuje jemnú vodnú hmlu, vďaka ktorej je žehlenie efektívne a šetrné. Už sa vám tak nestane, že sa budete zas a znovu vracať na jedno miesto v snahe zbaviť sa všetkých záhybov. So starostlivosťou o žehličku si tiež nebude musieť robiť starosti. Integrovaný systém vodných filtrov zabráni usadzovaniu vodného kameňa, ktorý tak nepoškodí žehličku ani vaše oblečenie.   

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia sklenenej žehliacej plochy Thermoglass zaisťuje rovnomerné rozprestrenie tepla
  • Systém vodnej hmly, ktorý je šetrný k vášmu oblečeniu
  • Jednoduchý výber teploty žehlenia na štvorstupňovom elektronickom paneli
  • Oproti klasickým žehličkám spotrebováva o 75% menej energie ao 80% menej vody
  • Zabudovaný systém proti usadzovaniu vodného kameňa
  • Zásobník na vodu s objemom 600 ml, ktorý ľahko naplníte rovno z kohútika
  • Ergonomicky tvarovaný úchyt žehličky
  • Funkcia automatického vypnutia zaisťujúca vašu bezpečnosť

Úspora energie, vody aj vášho času

Žehlička Morphy Richards Redefine Vapocare prichádza s novým systémom využitia vody pri žehlení. Miesto pary rozprašuje jemnú vodnú hmlu, a vďaka tomu je menej energeticky náročná. V porovnaní s klasickými naparovacími žehličkami využíva až o 75% menej energie. Spotreba vody je nižšia až o 80% a zásobník na vodu s objemom 600 ml, vám tak vystačí až na dve hodiny žehlenie. Vďaka technológii sklenenej žehliacej plochy je nahriatie žehličky na požadovanú teplotu veľmi rýchle.  

 
 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Morphy Richards Redefine Vapocare Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Morphy Richards Redefine Vapocare. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Morphy Richards Neudefinition Vapocare. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Morphy Richards Neudefinition Vapocare. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Morphy Richards Redefine Vapocare.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií