AlzaPlus+ děti AlzaBoxy Q1

Motorola MBP 16 Baby monitor

Zobraziť katalóg
Motorola MBP 16 Baby monitor
4,5 38 hodnotení
Detská pestúnka klasická (audio), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, rodičovskú jednotku napája sieť (230 V) a batéria, detskú jednotku napája sieť (230 V), s displejom, senzor teploty, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, technológia DECT a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  DCH020b Produktové číslo:  5012786580268 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola MBP 16 Baby monitor

Detská opatrovateľka Motorola MBP 16 vám umožní mať dieťa pod kontrolou, aj keď s ním práve nie ste v jednej miestnosti. Táto opatrovateľka disponuje špeciálnou technológiou DECT, ktorá zabezpečí spoľahlivé fungovanie bez nebezpečenstva rušenia signálu. Optická indikácia úrovne hluku v spolupráci s veľmi citlivým mikrofónom vám zabezpečí dokonale zreteľný a čistý prenos hluku. S touto opatrovateľkou môžete k dieťaťu spätne hovoriť a tým ho utíšiť. Ďalšou výhodou tejto opatrovateľky je praktická funkcia monitorovania teploty v miestnosti dieťaťa. Medzi ďalšie funkcie patrí regulácia hlasitosti, prehrávanie piatich uspávaniek a indikácia stavu batérie. Rodičovská jednotka sa napája pomocou priložených dobíjacích batérií a o chod detskej jednotky sa stará napájací adaptér. Dosah opatrovateľky Motorola MBP 16 je 300 metrov, čo vám dáva veľkú slobodu pohybu, a ak sa náhodou ocitnete mimo signál, opatrovateľka vás na to sama upozorní. Súčasťou balenia je aj stojan a praktický klip, ktorý vám umožní pripevniť si zariadenie na opasok.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Bezdrôtový

Funkcie:
Dosah až 300 metrov
Optická indikácia úrovne hluku
Mikrofón s vysokou citlivosťou
Možnosť spätného hovoru k dieťaťu
Monitorovanie teploty v miestnosti
Indikácia sily signálu vrátane upozornenia mimo dosahu
Prehrávanie uspávaniek
Regulácia hlasitosti
Indikácia stavu batérie

Obsah balenia:
Rodičovská jednotka
Detská jednotka
Stojanček
Klip na opasok
Nabíjačka a dobíjacie batérie pre rodičovskú jednotku
Napájací adaptér pre detskú jednotku
Návod na obsluhu

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Technológia DECT, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na jaké frekvenci funguje tato chuvička?

Je mozne detskou cast pripojit na power banku? Jaka je koncovka kabelu?

Dobry den chcem sa spytat aka je bezna alebo normalna doba nabijania pre rodicovsku jednotku? Nabija sa uz 9 hodin a ukazuje 2 palicky z 3. Prva palicka sa zobrazila po 4 hodinach. Je takato doba nabijania v poriadku ci mame zariadenie vymenit? Kolko to vydrzi nabite po takejto dobe nabijania? Dakujem.

Dobrý den, zajímalo by mě jak dlouho vydrží rodičovská jednotka bez nabíjení?

Dobrý deň, potrebovala by som poradiť, či je možné kupiť nový adaptér k vysielačke. Ďakujem.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli budete prodávat náhradní baterii do této chůvičky, pokud ano, tak kdy by mohla být k dostání. Děkuji

Dobrý den, dětstká jednotka tedy musí být neustále v síti nebo se nabíjí tímto adapterem a vy jí můžtete nabít a přemistovat

Treba jednotky párovať? Ak vypadne prúd, je detská jednotka nefunkčná? Zapamätá si systém párovanie po výpadku prúdu?

Dobrý den, zajímalo by mne, zda má tato chůvička dětskou jednotku i na baterie, nebo je pouze do sítě. Ve techn. specifikaci píšete, že může být obojí, ale recenze uvádějí něco jiného. Děkuji

Dobrý deň, čiže ak tomu správne rozumiem tak aj detská aj rodičovská jednotka je aj na batérie, že nemusí byť stále zapojená v sieti? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Motorola MBP 16 Baby monitor
Príslušenstvo pre Motorola MBP 16 Baby monitor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP 16. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola MBP 16 baby monitor.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií