Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ drogerie Aplikace

Motorola MBP 854 HD Connect

Zobraziť katalóg
Motorola MBP 854 HD Connect
4,0 3 hodnotení
Detská pestúnka - HD Wi-Fi Video Baby Monitor so 4,3" zobrazovacím zariadením, vzdialený monitoring cez inteligentný telefón, tablet, notebook a počítač odkiaľkoľvek, 1280 x 720 rozlíšenie, Wi-Fi 802.11b/g/n, digitálny zoom, upozornenie na pohyb a zvuk, monitoring teploty, obojsmerná komunikácia, infračervené nočné videnie, uspávanky, funguje prostredníctvom zabezpečeného cloudu s názvom Hubble (k dispozícii zdarma), uspávanky, rodičovská jednotka s dosahom až 300 m
Kód:  DCH025d Produktové číslo:  5012786032644 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola MBP 854 HD Connect

Motorola MBP854 Connect je dvojcestná detská pestúnka s kamerou s HD rozlíšením a 4,3" zobrazovacím monitorom. Ten je pripojený cez 2,4 Ghz bezdrôtovú technológiu a dovoľuje pohodlnú kontrolu vašej ratolesti pri spánku. Monitor je zároveň ovládačom a s jeho tlačidlami môžete kamerou pohybovať, približovať obraz, spustiť uspávanky alebo cez mikrofón hovoriť k dieťaťu vlastným hlasom. Na obrazovke je zobrazovaná aj teplota v mieste umiestnenia kamery.

Z telefónu alebo tabletu

Ešte pohodlnejším riešením je pripojiť kameru do vašej domácej WiFi siete a obraz z nej sledovať v aplikácii na svojom smartfóne, tablete alebo počítači kdekoľvek - doma i na cestách. Aplikácia s názvom Hubble potom stráži hladinu hluku alebo teplotu a upozorní vás, ak hodnoty prekročia stanovenú hranicu. Reálny čas upozornenia pri pohybe, zvuku a zmene teploty vám prinesie pokoj na duši, nech už ste kdekoľvek.

Dosah až 300 m

Rodičovská jednotka je napájaná nabíjateľnou batériou a je možné ju ponechať pripojenú v elektrickej sieti. Sama vás upozorní na vybitú batériu a tiež ak sa dostanete mimo dosahu signálu z kamery (až 300 m). Kamera je vybavená infračervenými diódami, vďaka čomu použiteľná aj v šere alebo absolútnej tme.

Kľúčové vlastnosti

  • 4,3" digitálny video monitor spojený cez 2.4GHz FHSS bezdrôtovú technológiu
  • Vzdialený monitoring cez inteligentný telefón, tablet, notebook a počítač cez Wi-Fi 802.11b/g/n
  • HD video kvalita: 1280 × 720 rozlíšenie / H.264 video kompresia
  • Funkcia digitálneho zoomu
  • Upozornenie na pohyb a zvuk
  • Monitoring teploty
  • Obojsmerná komunikácia
  • Infračervené nočné videnie: 7 × LED/940 nm šírka pásma
  • Uspávanky
  • Zabezpečenia: AES128, SSL
  • Teplotný snímač (prevádzková teplota: 0-50 ° C)
  • Pripevnenie na stenu
  • Rodičovská jednotka - dosah až 300 m
  • Rodičovská jednotka so stojanom a upozornenie na vybitú batériu
  • Rozšíriteľný systém až o 4 detské jednotky (model MBP85 Connect)


Obsah balenia:

Rodičovská jednotka
Detská jednotka
Používateľský sprievodca
Rýchla používateľská príručka
Batéria pre rodičovskú jednotku
2× napájací adaptér (rodičovská a detská jednotka)

Parametre a špecifikácia

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat jestli tato chůvička neruší stávající WIFI sítě v domě. Moje zkušenost s jiným výrobkem je taková, že po zapnutí dětské jednotky je stávající WIFI téměř nepoužitelná, neboť všechny dostupné kanály jsou zarušeny signálem z dětské chůvičky. Chci si pořídit novou chůvičku a podle dostupných informací použitá 2.4GHz FHSS bezdrátová technologie může ostatní sítě rušit. Zajímaly by mne proto zkušenosti těch uživatelů, kteří tento výrobek provozují v bytě / domě, který je pokryt WIFI signálem s nějakého klasického WIFI routeru / acces pointu. Díky všem za reakce

Dobrý deň prajem, bude táto pestúnka dostupná neskôr?

Dobrý den, ráda bych zakoupila video chůvičku do kočárku (aby se dala kamera připojit na kočárek - bezpečně - a nemohla spadnout). Jakou byste mi doporučili? Děkuji za radu, s pozdravem, PH

Dobrý den, jaký je prosim rozdíl mezi chuvickou 853 A 854? A je možné používat dětskou základnu i bez elektřiny na baterie?

Dobrý den, prodáváte náhradní nabíječku k této chůvě ?

Dobrý den, funguje přenos videa do mobilu i přes 3G síť, nebo je omezena dosahem domácí wi-fi sítě?

Dobry den, prestal mi fungovat zvuk na rodicovske jednotce, pritom na iphonu v aplikaci Hubble funguje. Co mam delat? Zakoupeno pred mesicem v Alza. Dekuji.

Je sledovacia kamera aj na baterky, alebo je vzdy nutne pouzit napajaci adapter? Mate pripadne nejake dalsie detske pestunky, ktorych sledovacie kamery su aj na baterky?

Dobrý den, funguje aplikace Hubble také na Windows? Děkuji Hofrichterová

Diskusia a poradňa k Motorola MBP 854 HD Connect
Príslušenstvo pre Motorola MBP 854 HD Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP 854 HD Connect. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola MBP 854 HD Connect.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií