AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Mr&Mrs Fragrance Niki - Ambre Musk

Zobraziť katalóg
Mr&Mrs Fragrance Niki - Ambre Musk
Náhradná náplň - náhradná náplň
5,09 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  OSV134 Produktové číslo:  JRNIK014NEW Stránky výrobcu
Mr&Mrs Fragrance Niki - Ambre Musk 5,09 € Momentálne nedostupné

Mr&Mrs Fragrance Niki - Ambre Musk

Chcete byť aj pri vašich cestách autom stále v dobrej nálade? Používate už kvalitný osviežovač vzduchu Mr & Mrs Fragrance Niki s vôňou Ambre Musk? Aj keď vôňa vydrží naozaj dlho - cca 1 až 2 mesiace, bude sa vám hodiť náhradná náplň s rovnakou vôňou.

Vôňa Ambre Musk v preklade jantárové pižmo navodí atmosféru pohody, ktorá je spôsobená nádychom jarnej vône na pomedzí lúky a lesa, vďaka pryskyricovému jantáru a tónom kvetov konvalinky a jazmínu. Ide o luxusnú vôňu ktorej základ tvoria: jantár, vanilka, pačuli a pižmo. Srdce vône: konvalinky, jazmínu a osmanto (bylina). Hlava vône: citrón, mandarínka a broskyňa.

Ide o prvotriednu vôňu, ktorú nie je možné zrovnávať s lacnými vônami do áut, ktoré kúpite na benzínke alebo v hypermarkete.

Vôňa je Made in Italy - Design by Luca Trazzi všetko z netoxických materiálov s prírodným vonným olejom. Intenzitu vône môžete regulovať podľa stupňa ventilátora v aute. Držte sa top kvality, ktorú vám táto vôňa do auta ponúka.

Hlavné prednosti

  • Náhradná vôňa pre osviežovač do auta Mr & Mrs Fragrance Niki
  • Jarná vôňa s jantárom a tónmi kvetov konvalinky a jazmínu
  • Vydrží až 2 mesiace
  • Špičková kvalita od talianskeho výrobcu
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mr&Mrs Fragrance Niki – Ambre Musk. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mr & Mrs Fragrance Niki - Ambre Musk.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií