AlzaBoxy Q1 Aplikace

Munchkin – Chránič autosedadla s vreckom

Zobraziť katalóg
Munchkin – Chránič autosedadla s vreckom
5 1 hodnotení
– proti okopaniu sedadiel
Kód:  HRAa10620 Produktové číslo:  5019090120708
Munchkin – Chránič autosedadla s vreckom Predaj skončil

Munchkin – Chránič autosedadla s vreckom

Ak trpíte pri pohľade na okopané, pošliapané a zašpinené sedadlá vášho automobilu od detí, iste uvítate tento jedinečný chránič, ktorý spoľahlivo ochráni interiér vášho vozidla od všetkých podobných pohrôm. Navyše vďaka protišmykovému povrchu drží autosedačku pevne na sedadle. Chránič je vyrobený z odolného vinylu a chráni tak sedadlo pred poliatím a škvrnami. Veľmi jednoducho sa upevňuje na takmer všetky typy autosedadiel a ani údržba vám nezaberie príliš času, stačí ho utrieť navlhčenou handričkou. V časti pod nožičkami dieťaťa je praktické vrecko na hračku či fľašu s pitím.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický chránič autosedadiel
  • Vhodný pod detskú autosedačku
  • Protišmykový povrch
  • S praktickým vreckom
  • Z odolného vinylu
  • Chráni pred okopáním a nečistotami
Poznámka:
» Všetky hračky do auta

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Munchkin – Chránič autosedadla s vreckom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Munchkin – Chránič autosedadla s kapsou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Munchkin – Sitzschutz mit Tasche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Munchkin – Sitzschutz mit Tasche. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Munchkin - Ülésvédő zsebbel.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií