PET AD homeoffice

Nádobky do mrazničky Explora 4 ks

Zobraziť katalóg
Nádobky do mrazničky Explora 4 ks
Sada na kŕmenie pre deti od 3 mesiacov, vhodné do umývačky riadu
Kód:  FOB235 Produktové číslo:  5010415465009
Nádobky do mrazničky Explora 4 ks Predaj skončil

Nádobky do mrazničky Explora 4 ks

Unikátne nádobky sú špeciálne určené na prvé detské príkrmy a ich uloženie do mrazničky. Nádobky majú mäkké dno, aby sa mrazený príkrm dal z nádobky ľahko vybrať a tesniace viečko, ktoré zabezpečuje hygienické uloženie detskej stravy. Všetky štyri nádobky je možné vložiť do praktického držiaka, ktorý je súčasťou balenia, a uložiť do mrazničky. Domáca strava je to najlepšie, čo môže mamička, po ukončení dojčenia, pre svoje dieťa urobiť. S vymoženosťami modernej doby je taká príprava jednoduchá a tiež oveľa lacnejšia, aj zdravšia, ako príkrmy kupované. Pripravte svojmu dieťaťu domáce príkrmy, aby bolo zdravé a dobre prospievalo!

Každá z nádobiek má objem 55 ml, čo je ideálne množstvo na prvé príkrmy. Po použití môžete nádobku bez obáv umyť v umývačke riadu. Materiál, z ktorého sú misky vyrobené je nezávadný a neobsahuje bisfenol, ani iné škodlivé látky. Tieto misky môžete na príkrmy používať už od 4 mesiacov a ich využitie je časovo neobmedzené. Starším deťom môžete do misiek dávať zamraziť napríklad ovocnú dreň alebo domácu zmrzlinu. Užite si dobrý pocit z toho, že pripravená domáca strava vášmu bábätku chutí!

Počet misiek:
4 ks

Farba:
rôzne farby, výber farby nie je možné v objednávke ovplyvniť

Objem jednej misky:
55 ml

Vhodné pre deti:
Od 4 mesiacov

 

 

 

 

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nádobky do mrazničky Explora 4 ks
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nádobky do mrazáku Explora 4 ks.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií