Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

Nania Dream 15 - 36 kg - Corsa Ferrari

Zobraziť katalóg
Nania Dream 15 - 36 kg - Corsa Ferrari
5 3 hodnotení
Podsedák do auta pre deti 15 - 36 kg, upevnenie pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu, odnímateľný poťah vhodný na pranie
Kód:  AVEAS107 Produktové číslo:  3507460014686 Stránky výrobcu
Nania Dream 15 - 36 kg - Corsa Ferrari Predaj skončil

Nania Dream 15 - 36 kg - Corsa Ferrari

Vyberáte pre svoje dieťa kvalitnú autosedačku, ktorá zaistí vašej ratolesti pohodlie a bezpečie? Ste na správnej adrese. Autosedačky od preslávenej francúzskej značky Nania sú jednotkou na francúzskom trhu. Táto autosedačka vyniká anatomicky tvarovateľným sedadlom a zvýšenými lakťovnými opierkami. Podsedák s čalúnenými opierkami na ruky je určený pre deti v rozmedzí 15 - 36 kg (od 3 - 4 rokov do cca 8 - 9 rokov). Autosedačka sa umiestňuje na zadné sedadlo a upevňuje sa pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu. Poťah autosedačky, ktorý je vyrobený zo 100% polyesteru, je možné ľahko vyprať v práčke na 30 °C. Autosedačka je vyhotovená v červeno-čiernej kombinácii. Dovoľte sa svojmu dieťaťu pohodlne usadiť v tejto unikátnej autosedačke, ktorá mu zaistí krásne prežitú jazdu.

Kľúčové vlastnosti

  • pre deti 15 - 36 kg
  • upevnenie pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu
  • čalúnené opierky
  • poťah vhodný na pranie na 30 °C
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • pohodlnosť
  • zaisťuje maximálnu ochranu
  • anatomicky tvarovateľné sedadlo
  • materiál: plast
  • poťah: 100% polyester
  • 2-ročná záruka
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám potíže se zapnutím pásu v OctaviaII na zadním sedadle. podsedák je tak blízko upnutí 3 bodového pásu, že nejenom dítě má potíže pás zapnout, ale i já musím poměrně hodně zatlačit do podsedáku, abych pás zapnul. Podsedák totiž jakoby zapadne přesně do tvarovaných zad sedadla. Poradili byste mi případně podsedák, který je o trochu užší? Děkuji

Diskusia a poradňa k Nania Dream 15 - 36 kg - Corsa Ferrari
Príslušenstvo pre Nania Dream 15 - 36 kg - Corsa Ferrari
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nania Dream 15–36 kg - Corsa Ferrari.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií