AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NATURA SIBERICA Telový krémový peeling 200 ml

Zobraziť katalóg
NATURA SIBERICA Telový krémový peeling 200 ml
Peeling – na báze výťažkov z divokých sibírskych bylín nielen čistí a zmäkčuje pokožku, ale aj urýchľuje obnovu buniek. - 29,45 €/1 l
Kód:  TM320 Produktové číslo:  4744183010796 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Telový krémový peeling 200 ml Predaj skončil

NATURA SIBERICA Telový krémový peeling 200 ml

Starajte sa o svoje telo s láskou a zároveň šetrne. Výrobca telovej kozmetiky Natura Siberica vám prináša oživujúci peelingový krém na báze extraktov z divokých sibírskych bylín, ktoré nielen dokonale čistia, ale tiež zjemňujú pokožku a urýchľujú obnovu buniek. Peelingový krém obsahuje extrakty troch bylín, ktoré prispievajú k zdravej a dokonalej pleti. Ženšen vám poskytne komplexný omladzujúci efekt, silno vyživuje a zlepšuje pružnosť pleti, Aralia obnovuje tonus pleti a zmierňuje únavu. Semienka maliny zaistia jemné čistenie pokožky, zlepšia váš krvný obeh a schopnosť pokožky absorbovať živiny. Krém je tiež obohatený o vitamíny C a E, ktoré sú potrebné pre aktívnu výživu pleti.

Kľúčové vlastnosti telového peelingu Natura Siberica na báze extraktov z divokých sibírskych bylín

  • Obsahuje extrakty z divokých sibírskych bylín
  • Natura Siberica je peeling na báze krému
  • Zjemňuje pokožku a urýchľuje obnovu buniek
  • Peeling poskytuje komplexný omladzujúci efekt
  • Vyživuje a zlepšuje pružnosť pleti
  • Peeling Natura Siberica obnovuje tonus pleti a zmierňuje únavu
  • Krém je obohatený o vitamíny

Spôsob použitia:
Naneste čistiaci krém na telo ľahkými masážnymi pohybmi, opláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Kaolin,Glycerin, Olea Europaea(Olive) Fruit Oil*, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Polyethylene,  Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Hydroxyethylcellulose, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Powder, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Parfum,  Ascorbic Acid/Orange/Citrus Limon/Citrus Aurantifolia Polypeptides, Aralia Mandshurica Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Spiraea Ulmaria Extract*, Panax Ginseng Root Extract*, Festuca Altaica  ExtractWH, Pinus Pumila Needle ExtractWH, Sorbus Sibirica  ExtractWH, Sodium Polyacrylate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol,  Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldexyde,  Butylphenyl Methylpropional.

Parametre a špecifikácia

Objem
200 ml Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NATURA SIBERICA Telový krémový peeling 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURA SIBERICA Tělový krém-peeling 200 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií