Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

NATURA SIBERICA Vivid Vitamins For Hair And Body, 125 ml

Zobraziť katalóg
NATURA SIBERICA Vivid Vitamins For Hair And Body, 125 ml
Sérum na vlasy – jedinečný prostriedok, ktorý obsahuje výťažky zo severských bobúľ, rastlín a zmesi vitamínov - 52,72 €/1 l
Kód:  PLK405 Produktové číslo:  4744183010888 Stránky výrobcu
NATURA SIBERICA Vivid Vitamins For Hair And Body, 125 ml Predaj skončil

NATURA SIBERICA Vivid Vitamins For Hair And Body, 125 ml

Zháňate kvalitnú hydratáciu a výživu pre vaše vlasy? Pleťové sérum NATURA SIBERICA bude tá pravá voľba. Tieto živé vitamíny okamžite hydratujú vaše vlasy. Chránia vlasy aj pokožku pred škodlivými vplyvmi prostredia a dokonale ich vyživujú. Sérum je spracovávané do mikrogranúl, čím je dosiahnutý okamžitý účinok. Tento nový rad je určený pre starostlivosť o vlasy aj o telo. Výrobok sa aplikuje na suché alebo vlhké vlasy alebo telo.  

Kľúčové vlastnosti pleťového séra NATURA SIBERICA

  • Pleťové sérum NATURA SIBERICA s okamžitým účinkom
  • Poskytuje výživu, hydratáciu a ochranu pred škodlivými vplyvmi prostredia
  • Sérum je spracovávané do mikrogranúl pre okamžitý účinok
  • Nový rad pre starostlivosť o vlasy aj telo
  • Použitie na suché či vlhké vlasy alebo telo
  • Obsahuje živé vitamíny

Unikátne zloženie pleťového séra NATURA SIBERICA

Lesk vašim vlasom dodá extrakt z čučoriedky sibírskej. Pre ľahké tvarovanie vlasov je v sére obsiahnutá šípková ruža Dahurica s vitamínmi B, E a keratínom. Regeneráciu pokožky zaisťuje jerlín japonský. Elasticitu vašej pokožke dodajú výťažky z bobúľ morušky severnej a divoké černice, ktoré sú bohaté na vitamín C.

Zloženie:
Aqua, glycerín, výťažok z ovocia Schizandra Chinensis, extrakt z Pulmonaria officinalis, extrakt z korenia Achillea Asiatica, rastlinný extrakt Rhodiola RoseaWH, extrakt z kvetu Hesperis SibiricaWH, olej z Pinus Sibirica polyglyceryl-6 EstersPS, olivový olej Rosa Canina*, olivový olej Vaccinium Myrtillus, výťažok z ovocia Rubus Chamaemorus, výťažok z kvetu Sophora Japonica, extrakt z kvetov zo šupky Helianthus Annuus, extrakt z kvetu Anthemis Nobilis, extrakt z artemisie vulgaris, tokoferylacetát, panthenol, retinyl palmitát, niacinamid, xantánová guma, gellanová guma, caprylyl/caprylová pšeničná brandži/pšeničné otruby/slamové glykozidy, polyglyceryl-5-oleát, kokosylglutamát sodný, glycerylkaprylát, laktóza, celulóza, oxidy železa, hydroxypropylmethylcelulóza, sľuda, oxid titaničitý, kyselina citrónová, hydroxid sodný, benzylalkohol, Sorbát draselný, parfém, citronellol, hexylklinový, hydroxyisohexyl 3-cyklohexenkarboxaldehyd, limonén, linalool, butylfenylmethylpropion, alfa isomethylimonon.

(*) Issued from organic agriculture
(WH) Wild harvested Siberian plants organic extracts
(PS) Pinus Sibirica Seed Oil Derivative

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!
Objem
125 ml Hotovo!
Typ
Kúry, séra Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!

Objem

Objem
125 ml Hotovo!

Typ

Typ
Kúry, séra Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NATURA SIBERICA Vivid Vitamins For Hair And Body, 125 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURA SIBERICA Vivid Vitamins For Hair And Body 125 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NATURA SIBERICA Vivid Vitamins For Hair And Body 125 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií