AlzaPlus+ děti Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEBA EXPERTpro HA 1 (6× 800 g)

Zobraziť katalóg
BEBA EXPERTpro HA 1 (6× 800 g)
4,9 10 hodnotení
Dojčenské mlieko počiatočné, vhodné pre deti od narodenia, hypoalergénne, pridané vitamíny a minerály, s probiotikami a bez palmového oleja - 21,44 €/1 kg
Variant
Kód:  BABY7956 Produktové číslo:  7613039565179 Stránky výrobcu

BEBA EXPERTpro HA 1 (6× 800 g)

Výživa počas prvých 3 rokov života dieťaťa zohráva kľúčovú úlohu v jeho budúcom zdraví. Dlhodobé dojčenie je pre deti najlepším spôsobom výživy. Ak však dojčenie nie je možné, dojčenské mlieko Beba od značky NESTLÉ bude pre vaše dieťa výbornou voľbou. Taktiež obsahuje veľké množstvo nevyhnutných a prospešných látok a Bifidus BL baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sú podobné tým, ktoré sa nachádzajú v tráviacom trakte dojčených detí. Vo výhodnom balení nájdete 6× 800 g mlieka.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka NESTLÉ BEBA OPTIPRO HA 1, 6× 800 g

  • Počiatočné dojčenské mlieko pre deti od narodenia
  • Hypoalergénne mlieko – hydrolyzovaná bielkovina znižuje riziko vzniku alergií
  • Obsahuje veľké množstvo prospešných látok nevyhnutných pre správny vývoj dieťaťa
  • Mlieko navyše obsahuje aj Bifidus BL baktérie mliečneho kvasenia
  • Spoločnosť NESTLÉ sa už 60 rokov venuje výskumu materského mlieka s cieľom sa mu čo najviac priblížiť
  • Instantné mlieko, diétna potravina
  • Výhodné balenie

Zloženie dojčenského mlieka NESTLÉ BEBA OPTIPRO HA 1

laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový nízkoerukový, slnečnicový), enzymaticky hydrolyzovaný bielkovinový koncentrát mliečnej srvátky 10,9 %, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny fosforečnej, chlorid horečnatý, chlorid draselný, draselné soli kyseliny fosforečnej, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran manganatý, jodid draselný, selénan sodný), L-arginín, rybí olej, olej z Mortierella Alpina, vitamíny (L-askorbát sodný, D-pantothenát vápenatý, nikotínamid, DL-?-tokoferylacetát, riboflavín, retinyl-acetát, tiamín-mononitrát, pyridoxín hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín), L-histidín, cholín bitartát, L-thyrosin, baktérie mliečneho kvasenia (Lactobacillus reuteri DSM 17938, 8,9 x 107 KTJ/100g prášku na konci minimálnej trvanlivosti), taurín, inositol, nukleotidy [cytidín-5'-monofosforečná kyselina (CMP), sodné soli uridín-5'-fosforečnej kyseliny (UMP), adenozín-5 '-monofosforečná kyselina (AMP), sodné soli guanozín-5'-monofosforečné kyseliny (GMP)], L-karnitín.

Príprava mlieka

Nezabudnite sa vždy riadiť pokynmi pediatra a inštrukciami na obale mlieka. Pripravujte vždy len 1 dávku a ihneď kŕmte, neuchovávajte nedojedené porcie. Dodržujte presne návod na prípravu, inak ohrozíte zdravie vášho dieťaťa.

Obsah balenia:
6× 800 g


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Áno Hotovo!
Hmotnosť
4 800 g Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!
Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!
Zloženie
Hypoalergénne, Pridané vitamíny a minerály, S probiotikami, Bez palmového oleja Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
4 800 g Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!

Zloženie

Zloženie
Hypoalergénne, Pridané vitamíny a minerály, S probiotikami, Bez palmového oleja Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: BEBA OPTIPRO HA (6× 800 g) 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Už 2x sme si objednali BEBA EXPERTpro HA1 a dvakrát prišla BEBA OPTIpro HA1, prečo? Skladník v sklade nevie čítať, alebo čo?Nerozumiem, kúpim si drahší variant a k tomu celé balenie(6ks), hovoril som si, asi sa pomýlili tak sme spotrebovali optipro, čo zaberie tiež dosť času a objednáme znova a znova to isté bez akýchkoľvek informácií, vysvetlenia, alebo úpravy ceny. Dajte si nato pozor. Ďakujem

vobec neodporucam objednavat toto mlieko, pretoze Vam dodaju Optipro nie Expert. Kontaktovala som Alzu, zial riesenie nemali ziadne, pomoc ziadna, kompenzacia za zakupeny predrazeny OPTIPRO ktory som si neobjednala...ziadna!!!!!!!!! Posledna odpoved bola, ze optipro je nahrada za Expert..ale ked som ich poziadala o porovnanie zlozenia mlieka - viac nezareagovali. Citim sa rovnako oklamana ako vsetci, ktori si objednali Expert a dostali Optripro. Je uplne nepripustne, aby Vam poslali tovar, ktory ste si neobjednali a este sa tvaria, ze co chcete ved nejake sme vam poslali. Novorodeniatku sme tak museli zmenit mlieko, zlata Alza mate velke stastie, ze moje dieta nema zle reakcie, az nato ze obsahuje viac cukru, cize na noc neodporucam, moje babatko bolo po tomto mlieku vzdy hladne (vsimli sme si to iste na druhom babatku) cize nezasyti dobre. ale ok, chapem, ze kazde dieta je ine, nie kazdy rodic ma s tymto problem. Ja vsak ano, Alza neurobila vobec nic! Tak si predstavte, ze si obje

Diskusia a poradňa k BEBA EXPERTpro HA 1 (6× 800 g)
Príslušenstvo pre BEBA EXPERTpro HA 1 (6× 800 g) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEBA EXPERTpro HA 1 (6× 800 g).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií