Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

NESTLÉ Mliečko s kašou Banánové 200ml

Zobraziť katalóg
NESTLÉ Mliečko s kašou Banánové 200ml
5 1 hodnotení
Nápoj - pre deti od ukončeného 4. mesiaca
Kód:  BABY5788 Stránky výrobcu
NESTLÉ Mliečko s kašou Banánové 200ml Predaj skončil

NESTLÉ Mliečko s kašou Banánové 200ml

Hotový mliečno-ryžový príkrm NESTLÉ Mliečko s kašou Banánové pre dojčatá od ukončeného 4. mesiaca je pripravený z výživného dojčenského mlieka a zahustený kvalitnou detskou kašou. Vďaka unikátnej technológii enzymatického štiepenia škrobov je mliečko s kašou ľahko stráviteľné, má prirodzene sladkú chuť, pritom bábätko skvele zasýti, dodá mu veľa energie a plne pokryje jeho hlavné denné jedlo, ako sú sýte raňajky či výdatná večera. Rozdelené na niekoľko menších porcií ho môžete podať aj ako desiatu kedykoľvek počas dňa.

Banánové mliečko s kašou NESTLÉ a jeho kľúčové vlastnosti

  • Hotový mliečno-ryžový príkrm pre dojčatá od ukončeného 4. mesiaca
  • Unikátna technológia enzymatického štiepenia škrobov
  • Ľahko stráviteľné s prirodzene sladkou chuťou
  • Plne pokrýva hlavné denné jedlo dojčaťa
  • Neobsahuje lepok a pridaný cukor
  • Obohatené o dôležité vitamíny a ďalšie potrebné látky
  • Pripravené na okamžité kŕmenie

Bohaté zloženie bez pridaného cukru a lepku

NESTLÉ Mliečko s kašou Banánové je vyrobené bez prídavku cukru, konzervantov a farbív, obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry. Neobsahuje lepok. Jeho zloženie je obohatené o dôležité vitamíny, minerálne látky, vápnik, železo, zinok a jód, ktoré napomáhajú správnemu vývoju dieťaťa. Balenie obsahuje dve porcie kompletného denného jedla s objemom 200 ml. Vďaka veľmi jednoduchej príprave a praktickému baleniu je ideálny na cestách či na výlete. Tekutý dojčenský príkrm Mliečko s kašou s banánovou príchuťou vám uľahčí kŕmenie a vaše dieťatko si ho zamiluje.

Obsahuje:

  • vápnik - pre správny vývoj kostí
  • železo a zinok - pre správnu funkciu imunitného systému
  • jód - pre rozvoj poznávacích funkcií

Príprava a použitie NESTLÉ Mliečko s kašou Banánové

Banánové mliečko s kašou od značky NESTLÉ je pripravené na okamžité kŕmenie. Odstrihnite roh balenia, nalejte do fľaštičky a podávajte. Mliečko chutí skvele studené i teplé, ohriate vo vodnom kúpeli. Nezohrievajte ho v mikrovlnnej rúre.

Doplňujúce informácie:

Príchuť:
Banánová

Informácie pre alergikov:
Neobsahuje lepok

Objem:
2× 200 ml

Zloženie:
Odtučnené mlieko 39,6%, pitná voda, banánové pyré 6,9%, ryžová múka 6,2% (čiastočne enzymaticky hydrolyzovaná), kukuričný škrob, rastlinné oleje (palmový, repkový nízkoerukový, kokosový, slnečnicový), bielkovinový koncentrát srvátky, smotana , maltodextrín, vitamíny (A, D, E, K, C, B1, B2, B6, B12, niacín, kyselina listová, D-pantotenát vápenatý, biotín), minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, síran zinočnatý, jodid draselný ), arómy (banánové, vanilín)

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NESTLÉ Mliečko s kašou Banánové 200ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESTLÉ Mlíčko s kaší Banánové 2× 200 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií