Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

Nestlé Mliečko s kašou Vanilkové - 6x (2x200ml)

Zobraziť katalóg
Nestlé Mliečko s kašou Vanilkové - 6x (2x200ml)
Príkrm pre deti od ukončeného 6. mesiaca - 2,15 €/ks
Kód:  BABY5264 Produktové číslo:  12161186 Stránky výrobcu
Nestlé Mliečko s kašou Vanilkové - 6x (2x200ml) Predaj skončil

Nestlé Mliečko s kašou Vanilkové - 6x (2x200ml)

Detský príkrm Nestlé - Vanilkové mliečko s kašou je určený pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Připraven je z kvalitního kojeneckého mléka a chutné dětské kaše. Malé jedákov teda zasýti, ale zároveň je ľahko stráviteľné. Ide tiež o znamenitý zdroj energie, ktorý navyše obsahuje dôležité látky. Konkrétne 12 druhov vitamínov, železo, zinok a vápnik. Nápoj sa veľmi jednoducho pripravuje, pretože stačí odstrihnúť roh a preliať od fľaše, prípadne ešte ohriať. Jedno balenie pritom obsahuje dve denné jedlá. Doprajte teda svojim potomkov chutnú a zdravú stravu, ktorá je nevyhnutná pre správny vývoj kostí a fungovanie imunitného systému. 

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný detský príkrm so sladkou chuťou
  • Mliečko zasýti a je ľahko stráviteľné
  • Navyše dodá energiu a obsahuje dôležité látky
  • Rodičia poteší aj jednoduchá príprava

Zloženie: sušené odtučnené mlieko, demineralizovaná sušená srvátka, mliečny tuk, pitná voda, ryžová múka, kukuričný škrob, rastlinné oleje, vláknina (inulín, oligofruktóza), maltodextrín, vitamíny (A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, niacín, biotín, kyselina listová, D-pantothenát vápenatý), minerálne látky (uhličitan vápenatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, fosforečnan železitý, jodid draselný), arómy (prírodné vanilkové, vanilín). 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nestlé Mliečko s kašou Vanilkové - 6x (2x200ml)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nestlé Mlíčko s kaší Vanilkové - 6× (2× 200 ml).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií