P&G MS v hokeji_CZ

NIOXIN Revitalizer systém 6 – 300 ml

Zobraziť katalóg
NIOXIN Revitalizer systém 6 – 300 ml
Kondicionér oplachový, účinok: proti vypadávaniu vlasov, objem, hydratácia a výživa a regenerácia, typ vlasov: farbené, mastné, normálne a poškodené - 46,33 €/1 l
Kód:  KSVL2990 Produktové číslo:  8005610498645
NIOXIN Revitalizer systém 6 – 300 ml Predaj skončil

NIOXIN Revitalizer systém 6 – 300 ml

Dajte navždy zbohom rednutiu a padaniu vlasov! Vyskúšajte vlasovú kozmetiku Nioxin Hair System Kit, ktorá už po trinástykrát zvíťazila v súťaži Stylist Choice Award. Nioxin odporúčajú poprední americkí kaderníci a má viac ako 70 % spokojných užívateľov, ktorí zaznamenali pozitívne výsledky už po prvých 4 týždňoch.

Používaním systému Nioxin dosiahnete piatich efektov:

  • Redukuje padanie vlasov ovplyvnené lámaním
  • Dodáva vlasom hustejší vzhľad
  • Zosilňuje vlasovú textúru
  • Posilňuje odolnosť vlasu proti poškodeniu
  • Odstraňuje prebytočný maz z okolia folikul

Nioxin Hair System Kit 6 je určený pre výrazne preriedené, farbené aj nefarbené, normálne až silné vlasy. Pravidelným užívaním tejto profesionálnej kozmetiky posilníte odolnosť vlasov proti poškodeniu, dosiahnete zosilnenie vlasovej štruktúry a dodáte vlasom hustejšie vzhľad. Nioxin bol navrhnutý tak, aby efektívne redukoval padanie vlasov, ktoré je ovplyvnené lámaním a tiež odstránil prebytočný maz z okolia folikul.

Revitalizujúci kondicionér je špeciálne odľahčený tak, aby vlasy nijako nezaťažoval. Vlasy obohacuje o potrebnú hydratáciu a pružnosť. Pre dosiahnutie maximálneho účinku je potrebné systém Nioxin používať kompletne, teda všetky tri jeho časti (šampón, revitalizér a ošetrenie). 

Použitie:
Aplikujte dostatočné množstvo prípravku na vlhké umyté vlasy a dôkladne ho vmasírujte. Po chvíli pôsobenia opláchnite. 

Zloženie: 
Water, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Dicetyldimonium Chloride, Glutamic Acid, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Fragrance, Propylparaben, Methylparaben, EDTA, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Menthol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lecithin, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Orange 4, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Hydrolyzed Silk, Aleurites Moluccana Seed Oil.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Profesionálne Hotovo!
Účinok
Vypadávanie, Objem, Hydratácia, Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Farbené Hotovo!
Objem
300 ml Hotovo!
Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Profesionálne Hotovo!

Účinok

Účinok
Vypadávanie, Objem, Hydratácia, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Oplachová Hotovo!
Produktové línie: WELLA SP Repair 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIOXIN Revitalizer systém 6 – 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIOXIN Scalp Revitaliser Conditioner 6 - 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIOXIN Revitaliser System 6 revitalizáló balzsam 300 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií