Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

NIVEA Body Smooth darčekové balenie pre hodvábne jemnú pokožku

Zobraziť katalóg
NIVEA Body Smooth darčekové balenie pre hodvábne jemnú pokožku
5 1 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Nivea krémové tel. ml. Smooth Sen. 250ml + Nivea Sprchovací gél Creme Smooth 250ml
Kód:  VBAL0344 Produktové číslo:  9005800292366 Stránky výrobcu
NIVEA Body Smooth darčekové balenie pre hodvábne jemnú pokožku Predaj skončil

NIVEA Body Smooth darčekové balenie pre hodvábne jemnú pokožku

Potešte svoju rodinu či priateľov drobným, ale praktickým darčekom v podobe voňavého darčekového balíčka kozmetiky Nivea. Táto darčeková súprava obsahuje telové mlieko Smooth Sensation a sprchovací gél Creme Smooth. Všetko je zabalené v peknej darčekovej škatuľke. Telové mlieko s bambuckým maslom zaistí, že bude vaša pokožka vláčna a hydratovaná až po dobu 24 hodín. Toto jemné telové mlieko sa aj napriek tomu, že obsahuje olej, perfektne a rýchlo vstrebáva do kože a nezanecháva mastné stopy. Krémový sprchovací gél zvláčňuje, hydratuje a predchádza vysušovaniu pokožky. Po použití bude vaša pokožka jemná a vláčna.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Nivea Body Smooth

  • Darčeková súprava Nivea je plná vône čerešňových kvetov
  • Obsahuje telové mlieko 250 ml a sprchovací gél 250 ml
  • Zaistí, že vaša pokožka bude hebká a vláčna po celý deň
  • Prípravky Nivea nezanechávajú mastné stopy
  • Všetko je zabalené v peknej darčekovej škatuľke

Zloženie: 
Telové mlieko 250 ml: aqua, glycerín, C15-19 alkane, cetearyl alcohol, izopropyl palmitate, paraffinum liquidum, glyceryl stearate SE, butyrospermum parkii butter, dimethicone, glyceryl stearate, glyceryl glucoside, sodium cetearyl sulfate, sodium carbomer, phenoxyethanol, metylparabén, etylparabén, linalool, limonene, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, butylphenyl methylpropional, citronellol, benzyl alcohol, alpha-isomethyl ionone, citral, geraniol, parfum
Sprchovací gél 250 ml: aqua, sodium laureth sulfate, glycerín, cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, parfum, glyceryl glucoside, butyrospermum parkii butter, sodium chloride, polyquaternium-7, citric acid, PEG-40 hydroganated castor oil, styrene/acrylates copolymer, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, sodium benzoate, linalool, limonene, benzyl alcohol, citronellol

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Body Smooth darčekové balenie pre hodvábne jemnú pokožku Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Body Smooth dárkové balení pro hedvábně jemnou pokožku.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií