Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Aplikace

NIVEA Care White darčekové balenie pre dokonalú hydratáciu

Zobraziť katalóg
NIVEA Care White darčekové balenie pre dokonalú hydratáciu
Darčeková sada – obsahuje: Nivea Care výživný krém 100 ml + Nivea Sprchový gél Creme Soft 250 ml
Kód:  VBAL0351 Produktové číslo:  9005800292038 Stránky výrobcu
NIVEA Care White darčekové balenie pre dokonalú hydratáciu Predaj skončil

NIVEA Care White darčekové balenie pre dokonalú hydratáciu

Potešte svoju rodinu či priateľov drobným, ale praktickým darom v podobe voňavého darčekového balíčka kozmetiky Nivea Táto darčeková súprava obsahuje výživný krém Nivea Care a sprchový gél Creme Soft. Všetko je zabalené k peknej darčekovej krabičke. Výživný krém zabezpečí, že vaša pokožka bude vláčna a hydratovaná až 24 hodín. Tento výživný krém s príjemnou ženskou vôňou sa perfektne a rýchlo vstrebáva do kože a nezanecháva mastné stopy. Sprchový gél s mandľovým olejom dodá vašej pokožke hebkosť. Po použití bude vaša pokožka jemná a vláčna.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Nivea Care White

  • Darčeková súprava Nivea je plná vône 
  • Obsahuje výživný krém 100 ml a sprchový gél 250 ml
  • Zaistí, že vaša pokožka bude hebká a vláčna počas celého dňa
  • Prípravky Nivea nezanechávajú mastné stopy
  • Všetko je zabalené v peknej darčekovej krabičke

Zloženie: 
Výživný krém 100 ml: 
aqua, glycerin, butyrospermum parkii butter, cetyl palmitate, olus oil, cetyl alcohol, isopropyl palmitate, dimethicone, sodium polyacrylate, phenoxyethanol, linalool, citronellol, alpha-isomethyl ionone, geraniol, limonene, parfum
Sprchový gél 250 ml: 
aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, parfum, glycerin, glyceryl glucoside, prunus amygdalus dulcis oil, sodium chloride, PEG-40 hydrogenated castor oil, polyquaternium-7, styrene/acrylates copolymer, citric acid, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, sodium benzoate, linalool, limonene, citronellol, benzyl alcohol, geraniol, butylphenyl methylpropional, alpha-isomethyl ionone

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Care White darčekové balenie pre dokonalú hydratáciu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Care White dárkové balení pro dokonalou hydrataci.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií