AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

NIVEA Cream Soft 250 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Cream Soft 250 ml
5 4 hodnotení
Sprchový gél s výživným mandľovým olejom dodá vašej pokožke novú viditeľnú hebkosť - 8 €/1 l
Kód:  KDR078 Produktové číslo:  9005800222882 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Cream Soft 250 ml

Sprchový gél NIVEA Cream Soft je kozmetický prípravok, ktorý je určený na šetrné umývanie tela. Veľmi jemný sprchový gél obsahuje výživný a zvláčňujúci mandľový olej, ktorý dodá vašej pokožke pružnosť a zamatovú hebkosť. Krémová konzistencia v kombinácii s výživným mandľovým krémom a decentnou vôňou úplne uchváti vaše zmysly a premení kúpeľ na nezabudnuteľný zážitok. Prípravok pri kontakte s vodou zmení svoju konzistenciu na jemnú penu.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Sprchový gél obsahuje okrem iného komplex HYDRA IQ, ktorý stimuluje tvorbu nových aquaporínov, čo sú proteíny, ktoré regulujú hydratáciu v kožných bunkách. Preto bude vaša pokožka po použití tohto prípravku optimálne hydratovaná aj v hlbších vrstvách. Aby mal tento gél efektívny a trvalý účinok, odporúča sa používať ho pravidelne každý deň. Tak bude zaistená nepretržitá 24-hodinová hydratácia a dokonale svieži pocit, ktorý jednoducho musíte zažiť!

Aktívne látky:

  • Mandľový krém pleť vyživuje a zvláčňuje.
  • HYDRA IQ zaisťuje pleti dokonalú hydratáciu.


Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Naneste na mokrú pokožku a napeňte. Dôkladne opláchnite.

Objem:
250 ml

Zloženie:
Voda, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfum, Glycerín, Glyceryl Glucoside, Prunus amygdalus dulcis oil, Sodium chloride, PEG-40 hydrogenated castor oil, polyquaternium-7, Styrene/acrylates copolymer, Citric acid, PEG -200 hydrogenated glyceryl Palmae, Sodium benzoate, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl alcohol, Geraniol, Butylphenyl methylpropional, Alpha-Isomethyl ionone

Parametre a špecifikácia

Objem
250 ml Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!
Produktové línie: NIVEA NIVEA SHOWER NIVEA SHOWER 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Cream Soft 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Cream Soft Shower Gel 250 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií